Home » Ajankohtaista

Ajankohtaista

 • Uutta Rukalla 22-23: Vuosseliin kaksi uutta hissiä sekä täysin uudistettu aikuisten, nuorten ja lasten rinnealue
  Talvikauden 2022-2023 suurin uudistus Rukan rinteillä on Vuosselin rinnealueen uusi Mini Ruka ja Ruka Park Junior -kokonaisuus, joka sisältää uudistuneiden rinteiden lisäksi kaksi uutta hissiä, ankkurihissin ja sompahissin. Vuosseli Expressin ja Family Parkin väliin rakentunut alue tarjoaa lisää elämyksellistä laskettavaa perheille ja parkkilaskijoille. 
 • Vapaalaskua Akka-massiivilla
  Akka on vuori tai useamman huipun vuorimassiivi Pohjois-Ruotsissa, Norjan rajan tuntumassa Jällivaaran kunnassa. Sen korkein huippu on Stortoppen 2015 metriä, ja sen huipulta saa laskemalla Ruotsin suurimmat korkeuserot yli 1500  vertikaalimetriä alapuolella olevalle Akkajaure-järvelle. Akkan takaa etelään alkaa Sarekin karu ja kuuluisa kansallispuisto. Sarek on siis kansallispuisto Pohjois-Ruotsissa Jokimukan kunnan alueella. Se rajoittuu kansallispuistoihin Padjelanta ja Stora Sjöfallet, jotka yhdessä muodostavat Euroopan suurimman ja vanhimman luonnonpuistoalueen. Akkan ja Sarekin alue on siis pohjoisen karua ja kaunista vuoristoa parhaimmillaan.
 • Haglöfsin uusi ja innovatiivinen L.I.M Z|T-mallisto äärimmäisiin olosuhteisiin
  Erottuvasta musta-punaisesta värityksestään helposti tunnistettava mallisto pohjautuu Haglöfsin suosittuun ja minimalistiseen L.I.M-tuotefilosofiaan (less is more), mutta pureutuu vielä perusteellisemmin eri vaatekerrosten väliseen yhteispeliin luoden yhä paremmin suojaavan ja hengittävän kokonaisuuden.
 • Arctic Weekend ensimmäistä kertaa Rukalla 7.-8.10.
  Arctic Weekend avaa laskukauden Rukalla. Tarjolla on kaikkea mitä talveen tarvitaan iästä, välineistä ja taitotasosta riippumatta. Tule osallistumaan työpajoihin, luentoihin ja leffanäytöksiin Arctic Weekend-iltamissa,  sekä tutustumaan kauden uutuuksiin sekä laskemaan Rukan legendaarisilla ensilumen rinteillä. Viikonlopun aikana nautitaan tietysti myös tunnelmasta, sekä tavataan vanhoja ja uusia kavereita. Arctic Weekend järjestetään ensimmäistä kertaa Rukalla. Tapahtuma-alueina toimivat päiväsaikaan Rukan rinteet sekä iltaisin Ravintola Piste. Rinteiden avaustavoite on Saarua 12 ja 13 sekä Saarua 15 (RukaPark).
 • Forre Open 2022
  The first ever Forre Open went down April 22-23 2022 at Ruka Ski Resort. The skiers went absolutely bonkers and the vibes were through the roof! Couldn’t make it this year? Dont’ worry. Forre Open will be back in spring 2023 bigger and better, and YOU are invited!   Follow Forre Open on instagram to […]