Home » Ukkohallan hiihtokeskukselle ennätysmyynnit hiihtolomilta

Ukkohallan hiihtokeskukselle ennätysmyynnit hiihtolomilta

Ukkohallan rinteet vetivät hiihtolomilla odotettua paremmin. Tämän vuoden hiihtolomien myynti nousi 10% edellisvuodesta. ”Tulokseen vaikuttaa hyvät kelit sekä se, että meille on löytänyt entistä enemmän laskettelijoita myös Etelä-Suomesta” kommentoi Ukkohalla Ski Resortin toimitusjohtaja Teemu Muhonen.

Hiihtolomat ovat perinteisesti täyteen varattuja Ukkohallassa. Ukkohallan hiihtokeskus onkin panostanut tänä vuonna päiväkävijöiden kasvattamiseen ja lisännyt näkyvyyttä lähimmissä kaupungeissa kuten Kajaanissa ja Oulussa. Vaikka väkeä oli paljon, ei pitkiä jonoja synny kuten isommissa Lapin keskuksissa. Potentiaalia kasvulle siis edelleen löytyy. Nyt halutaan panostaa rinteiden tarjontaan ja monipuolistaa rinnevalikoimaa.

Ukkohallan hiihtokeskus sai vuonna 2021 uudet vetäjät kun Teemu puolisoineen, sekä rinteiltä ennestään tuttu Janne Keränen hyppäsi operatiiviseen johtoon. Siitä asti rinnepalveluita ja hiihtokeskuksen viestintää on kehitetty palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Hiihtokeskuksen johto uskoo alueen potentiaaliin ja tulevaisuuden kasvun kannalta olisikin tärkeää saada alueelle lisää majoituskapasiteettia, jotta sesonkien myyntiä ja tapahtumia voidaan kasvattaa entisestään. Muuten alueelta löytyy kaikki tarpeellinen lomailuun, kuten Saunamaailma, keilahalli, kuntosali, sekä monipuoliset ja ympärivuotiset aktiviteetit.

Kuvaaja: Charlotta Avellan

- Mainos -

Kommentit

kommenttia