Home » Helly Hansenista Ski Sport Finlandin uusi vaatettaja

Helly Hansenista Ski Sport Finlandin uusi vaatettaja

Maailman suosituin rinneammattilaisten käyttämä vaatebrändi Helly Hansen on valittu Suomen alppihiihtomaajoukkueen viralliseksi vaatettajaksi.

Suomen alppihiihtomaajoukkue valmistautuu yhdeksän kuukauden päässä siintäviin PyeongChangin olympialaisiin tästä keväästä eteenpäin Helly Hansenin varusteissa. Vuosien kokemus ja urheilijoilta saatu arvokas tieto vahvistaa Helly Hansenin asemaa maailman parhaiden talviurheilijoiden vaatettajana. Helly Hansen toimii jo Kanadan ja Ruotsin alppimaajoukkueiden sekä Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisena vaatettajana.

”Helly Hansenin kyky ja kokemus kehittää innovatiivisia rinnevaatteita ammattilaisten käyttöön oli avainasemassa, kun valitsimme uutta yhteistyökumppania joukkueellemme. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä saman vaatevalmistajan kanssa, joten tuntuu innostavalta askeleelta vaihtaa yhteistyökumppania. Samalla uskomme, että se motivoi joukkuetta menestymään olympiatalvena”, kertoo Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen

”Alppihiihto on tiukasti osa Helly Hansenin DNA:ta ja olemme ylpeitä saadessamme aloittaa yhteistyön nuoren ja nälkäisen Suomen maajoukkueen kanssa myös alppihiihdossa. Työskentelemme päivittäin Helly Hanseniin pukeutuvien ammattilaisten kanssa ja haluamme, että heiltä saadut kokemukset valjastetaan vastaamaan myös kilpaurheilun haasteisiin”, Helly Hansenin markkinointijohtaja Erik Burbank sanoo.

Ski Sport Finlandin ja Helly Hansenin yhteistyö alkaa toukokuussa 2017 ja jatkuu nyt tehdyn sopimuksen mukaan vuoteen 2021 asti.

- Mainos -

Helly Hansen lyhyesti:

Vuonna 1877 perustettu Helly Hansen on tunnettu taidostaan yhdistää tekniset ominaisuudet ja ulkonäkö tuotteiksi, jotka vastaavat olosuhteiden haasteisiin eri puolilla maapalloa vuonojen rinteiltä merille. He jatkavat kehitystyötään, jonka ansiosta ammattilaiset voivat sekä säilyä hengissä että tuntea elävänsä täysillä!

Helly Hansen kehitti ensimmäisenä fleece-kankaan 1960-luvulla, ensimmäisen teknisen kerrastomateriaalin Lifa® Stay Dryn 1970-luvulla ja hiljattain palkitun sekä patentoidun H2Flow-teknologian, joka säätää lämpöä. Helly Hansen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja purjehdusvaatteissa ja heidän lasketteluvaatteitaan käyttää yli 55 000 ammattilaista yli 200 hiihtokeskuksessa. Lisäksi Helly Hansen tekee yhteistyötä vuoristo-oppaiden kanssa ja vaatettaa hiihtolajien maajoukkueita ja olympiatason urheilijoita. Helly Hansenin vaatteita ja kenkiä myydään yli 40 maassa. Helly Hansen on myös Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallinen vaatettaja kaudella 2016–2017 ja Suomen alppimaajoukkueen virallinen vaatettaja kaudella 2017-2021.
Lisätietoa www.hellyhansen.com

Kommentit

kommenttia