Home » Dynaamisesti lumielämyksiin
Elämysmatkat Siperiassa

Dynaamisesti lumielämyksiin

Elämysmatkat ovat muokanneet yritysrakennettaan ja toimintoja voimakkaasti tämän vuoden aikana. Yhtiö on laajentunut voimakkaasti esim. tapahtuma- ja risteilymatkapalvelujen suuntaan. Samalla yhtiö on siirtynyt konsernirakenteeseen. Skimbareissut tarjoaa jatkossa Elämys Ski & Active Oy. 

Hiihtoreissujen kotisivut löytyvät Elamysski.com -osoitteesta. Siellä on otettu käyttöön myös Pohjoismaiden ensimmäinen dynaaminen hiihtomatkojen kauppapaikka. Palvelun perusperiaate on sama kuin vaikka hotels.com -sivuston. Siellä voi paketoida itselleen sopivan mittaisen reissun haluamaansa paikkaan. Palvelusta voi samalla ostaa lentoliput, majoituksen, vuokravälineet ja muut mahdolliset palvelut yhdellä kertaa. Erotuksena on, että Elämysmatkojen kautta matkansa ostaneet nauttivat matkatoimistolain suomia turvatekijöitä esimerkiksi tuhkapilven muuttaessa matkasuunnitelmia.

Koko maailma ei ole palvelussa avoinna, vaan Elämyksen asiantuntijat valitsevat käypäiset kohteet etukäteen. Yhteistyökeskuksiin tehdään myös kiintiösopimuksia, eli tietyt kohteet ovat varattavissa vain Elämyksen kautta. 

– Tämä on ollut jäätävän iso projekti, mutta nyt ollaan siinä vaiheessa, että ski-puolella palvelu voidaan ottaa käyttöön. Järjestelmä automatisoi paljon matkatoimiston taustaprosesseja tarjoten useita rajapintoja eri matkailupalveluiden tarjoajille. Nyt jokainen voi paketoida omatoimisesti mieleisensä laadukkaan matkatoimiston järjestämän hiihtoreissun, kertoo Elämys Gropin Jussi Viskari. 

Reissuun lähtevän ryhmän koko voi olla yhdestä hiihtäjästä useisiin kymmeniin. Varauksia voi tehdä aina viime hetkiin saakka. 

- Mainos -

– Meillä on samat kansainväliset tukkuyhteydet kuin globaaleilla toimijoilla esimerkiksi hotelleille ja lentoyhtiöille. Voimme myydä viime hetkeen saakka, yhdelle henkilölle kuin suurelle ryhmällekin. Voimme lisätä kumppaneiden palveluita kuten opaspalveluita tai vuokrasuksia, jotka odottavat valmiina kohteessa. Järjestelmä avaa uusien mahdollisuuksien maailman, ja pyrimme käyttämään tätä asiakkaiden eduksi. Pohjoismaiden ainoa matkatoimisto, joka tarjoaa näin laajan dynaamisen paketointipalvelun. 

Elämys Ski & Activen reissujen heimopäällikkönä jatkaa Elämysmatkojen perustaja, Suomen ensimmäinen UIAGM – vuoristo-opas Pette Halme. 

Kommentit

kommenttia