Home » Levi Titanium nyt myynnissä

Levi Titanium nyt myynnissä

Levi Titanium – korkeatasoisia huviloita tulossa Levin parhaille paikoille

Levi Titaniumin huviloiden alue tullaan rakentamaan yhdelle Levin parhaista paikoista, juuri aurinkoisten Etelärinteiden tuntumaan. Huviloiden vierestä lähtee myös kattava latuverkosto sekä kelkkareitit. Etelärinteillä sijaitsevat Levin pisimmät rinteet ja South Point -keskus, tuolihissi sekä ravintolapalveluita. Toimintaa Levin alueelta löytyy hyvin myös ympäri vuoden (golf, maastopyöräily, kylpylä jne.).

Levi Titaniumin rakennuspaikka sekä paikan selkeästi tunnistettava henki ovat olleet kantavia lähtökohtia huviloiden suunnittelussa. Kohteessa on haettu inspiraatiota ympäröivästä upeasta luonnosta sekä tuntureiden läheisyydestä.

Levi Titaniumin huvilat ovat korkeatasoisia hirsihuviloita ja ne rakennetaan Honkatalojen lamellihirrestä. Hirsi on ekologinen ja hiilijalanjäljeltään pienin rakennusmateriaali, lisäksi se on hyväksi ihmiselle. Hirsitalon massiivinen seinärakenne tasaa huoneilman kosteutta, hirsitalossa on hyvä hengittää sillä huoneilman kosteus pysyy optimaalisella tasolla ympäri vuoden.

Harkittuja designyksityiskohtia

Kohteessa käytetyt suuret lasipinnat avaavat näkymiä haluttuihin ilmansuuntiin ja ne myös tuovat luonnon sekä vuodenaikojen vaihtelut lähelle. Ikkunat toteutetaan Honkatalojen patentoimilla HTWS-ikkunoilla, joiden tekninen ja visuaalinen ylivoima on vertaansa vailla. HTWS-ikkunoilla toteutettu ikkunapinta on laadukas ja ulkonäöltään pelkistetty, sillä ikkunat lähtevät ilman listoja aivan lattiapinnasta katonrajaan saakka. HTWS-ikkunan u-arvo on markkinoiden paras, joten se on erittäin tiivis ja turvallinen myös vaativissa sääolosuhteissa.

Levi Titaniumin sijainti Etelärinteella osoitteessa Hirvenpolku 1-3.

- Mainos -

Lue lisää: levititanium.fi

Kommentit

kommenttia