Home » Huippupaikat Oy on nyt SkiOne

Huippupaikat Oy on nyt SkiOne

SkiOne Group on kotimainen perheyritys, joka pyörittää Tahkon, Vuokatin ja Kasurilan rinnekeskuksia. Aiemmin yritys tunnettiin nimellä Huippupaikat. Yhtiön liiketoiminta koostuu rinne- ja hissitoiminnasta, hiihtokouluista, vuokraamoista, sportshopeista ja ravintolatoiminnasta.

Tahkolle mittavat investoinnit

Keskisen Suomen merkittävimpään hiihtokeskukseen, 24 rinteen Tahkoon, kohdistetaan seitsemän miljoonan investoinnit vuoteen 2020 mennessä. Yrityksen tavoitteena on, että valtaosa uudistuksista olisi käytössä jo laskettelukaudella 2019–2020. 

Lastenrinteen loiventaminen on investointien ensimmäinen näkyvä projekti. Se aloitetaan keväällä 2019. Rinteen alaosaa myös levennetään ja Lastenrinteen sekä Turistirinteen alaosa yhdistetään yhdeksi suureksi lastenalueeksi. Projekti täydennetään uusilla 50- ja 200-metrisillä katetuilla mattohisseillä.

Uusi automaattinen lumetusjärjestelmä sijoitetaan Turistirinteiden keskelle. Tällä varmistetaan mahdollisimman varhainen kauden aloitus. Keväällä 2019 aloitetaan myös uuden 1000-neliöisen  palvelurakennuksen rakentaminen, jossa tulevat toimimaan lipunmyynti, suksivuokraamo, sportshop, varustekauppa sekä sosiaali- ja ensiaputilat. Hissikapasiteettia parannetaan uudella tuolihissillä.

SkiOne.fi yhteisedut

SkiOne.fi jatkaa Huippupaikat Oy:n jo liki 30 vuotta vanhaa perinnettä ja tarjoaa asiakkailleen yhteisetuina kausikortin sekä monipäivälipun, joilla pääsee edullisesti rinteisiin kaikissa kolmessa yhtiön ylläpitämässä keskuksessa.

- Mainos -

Palkittua rinneosaamista

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry on myöntänyt jo yhteensä kahdeksan kertaa Vuoden Hiihtokeskus, Vuoden Lähikeskus ja Vuoden Hiihtokoulu –palkinnot Huippupaikat Oy:n luotsaamille rinnekeskuksille ja hiihtokouluille.  SkiOne tulee jatkamaan tätä työtä. 

Lisätietoa www.skione.fi

Teksti ANTTI ZETTERBERG

Kommentit

kommenttia