Home » Iso-Syötteen KIDE Hotelli äänestettiin Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi

Iso-Syötteen KIDE Hotelli äänestettiin Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi

Vuonna 2019 avattu KIDE Hotelli sijaitsee aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella


KIDE Hotel by Iso-Syöte palkittiin Suomen parhaana lasketteluhotellina maailmanlaajuisissa World Ski Awardseissa. World Ski Awards palkitsee vuosittain järjestettävässä äänestyksessä hiihtokeskuksia, hotelleja ja lomakeskuksia eri kategorioissa, joista KIDE Hotelli voitti oman kategoriansa ”Finland’s Best Ski Hotel”. Palkinnosta erityisen hienon tekee se, että valinnan taustalla ovat asiakkaat, jotka ovat äänestäneet suosikkejaan.

Parhaiksi lasketteluhotelleiksi World Ski Awards luokittelee sellaiset hotellit, jotka menestyksekkäästi yhdistävät maailmanluokan tilat ja palvelut ainutlaatuisen, yksilöllisen kokemuksen kanssa. Voitetun kategorian lisäksi KIDE Hotelli oli ainoana suomalaisena hotellina ehdolla World’s Best Green Ski Hotel 2021 -kategoriassa, mikä itsessään on jo merkittävä saavutus. 

”Olemme hotellilla tehneet valtavasti töitä kestävän kehityksen arvojen pohjalta, joten jo pelkästään kategoriassa ehdolla oleminen on meille suuri tunnustus”, kertoo KIDE Hotellin myyntipäällikkö Juhani Ikonen.

Hotellilla valoisat tulevaisuuden näkymät

Vaikka vallitseva tilanne maailmalla on tuonut omat haasteensa majoitus- ja matkailutoiminnalle, on usko tulevaisuuteen säilynyt ja hotellin toiminta lähtenyt hyvin käyntiin. Kotimaanmatkailijat ovat löytäneet tunturiin, ja kansainväliset asiakkaatkin ovat selvästi olleet liikkeellä. Iloa KIDE Hotellilla tuottaa myös kokousmatkojen vilkastunut myynti. Viime vuoden kaksi viimeistä neljännestä olivatkin hotellin liiketoiminnan kannalta hyviä, ja näin ollen myös tulevaisuuden näkymät ovat valoisat.

KIDE Hotel by Iso-Syöte on Terentjeffin perheen omistama, 60-huoneinen ski-in hotelli, joka avasi ovensa asiakkaille marraskuussa 2019 Iso-Syötteen parhaalla paikalla, aivan laskettelurinteiden juuressa. Teknisesti huippumoderni hotelli on suunniteltu palvelemaan erityisesti aktiivista lomailijaa, ja sen kulmakivenä on kestävyys ja vastuullisuus.

Iso-Syötteen kasvava matkailukeskittymä sijaitsee Pudasjärvellä, luonnonkauniin Syötteen kansallispuiston ympäröimänä 140 kilometriä ja noin 1,5 tuntia Oulusta koilliseen. Hiihtokeskus Iso-Syöte on voittanut Suomen parhaan hiihtokeskuksen -palkinnon World Ski Awardseissa vuosina 2017, 2018 ja 2019.

- Mainos -

Kommentit

kommenttia