Home » Koko tunturi taskussa
Marko Mustonen Levi aplikaatio

Koko tunturi taskussa

Levi Resort App -sovellus kertoo reaaliajassa kaiken, mitä tunturissa tarvitsee tietää.

Monelta oma suosikkihissi meneekään kiinni? Entä mistä ja milloin ne ski bussit kulkevatkaan tai miltä sää huipulla näyttääkään? 

Edellä mainittujen kysymysten lisäksi laskupäivän aikana tulee eteen monia asioita, joihin kaipaisi vastauksia mahdollisimman nopeasti ja yhdestä paikasta. Levillä on vuoden ajan ratkaisuksi kehitetty omaa sovellusta, joka julkaistaan joulukuun loppupuolella.

– Applikaatio kerää yhteen paikkaan, asiakkaiden taskuun kaiken sen tiedon, jota tunturissa liikkuessaan tarvitsee. Sitä kautta saa ajankohtaisimman infon tunturista, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen kertoo.

Mustosen mukaan yksi Levin hiihtokeskuksen kehittämisen kulmakivistä on ollut tunturin digitalisointi, missä uusi sovellus on tärkeässä roolissa asiakkaan näkökulmasta.

- Mainos -

– Saimme hyvän teknisen toteuttajan, HiQ it-talon, joka on pukenut meidän ajatuksemme applikaatio-muotoon. Lähtöajatuksena on ollut, että tehdään niin hyvä sovellus, että siitä on oikeaa hyötyä.

Sovellus pyörii Levin 3D-kartan ympärillä, josta löytyy reaaliajassa tarvittava informaatio niin rinteistä ja hisseistä kuin kaikista palveluista ski bussien reaaliaikaisesta seurannasta lähtien.

– Jos esimerkiksi sääolosuhteiden takia jokin hissi tai rinne suljetaan tilapäisesti, siitä saa suoraan ilmoituksen puhelimeen, mikä helpottaa tunturissa liikkumista. Sovelluksen paikannusominaisuus pitää asiakkaan aina ajan tasalla missä liikkuu ja hätätilanteissa apu osaa suoraan oikeaan paikkaan. Sovelluksen kautta voi myös ostaa hissilipun, hiihtokoulutunnin sekä vuokrata välineet verkkokaupastamme, Mustonen sanoo esitellessään sovelluksen beta-versiota.

Sovellus tulee toimimaan myös keskuksen kanta-asiakaskorttina.

– Reaaliaikaisen informaation lisäksi sen kautta saa myös asiakasetuja palveluistamme.

Katso lisää TÄSTÄ

Kommentit

kommenttia