Home » Leevi Keräsestä Levi Snow Sport Academyn monitaitolinjan kouluttaja ja Suomen Hiihdonopettajat ry:n koulutusvastaava

Leevi Keräsestä Levi Snow Sport Academyn monitaitolinjan kouluttaja ja Suomen Hiihdonopettajat ry:n koulutusvastaava

”Kausi 23/24 on tuonut mukanaan melkoisesti uusia vastuuntäyteisiä hommia. Henkilökohtaisen elämäni pyöriessä tosi voimakkaasti lumiurheilun parissa, on ammatillinen puoli kehittynyt nopeasti ja varsin nousujohteisesti. 

Viime keväänä otin vastaan työpaikan Levi Snow Sport Academyn (LSSA) monitaitolinjan kouluttajana. Kaverille, jonka intohimona on kaikki lumella liikkumisen muodot ja opettaminen, ei parempaa mahdollisuutta taida löytyä – hypätä täysillä työelämään lumiurheilun parissa.

Toki vaikka opinnot ovat kesken kasvatustieteen maisterivaiheessa, taisi tilaisuus hakeutua tähän työhön olla vain aivan liian makea. Levi Snow Sport Academyn monitaitolinjalla kasvatetaan tulevia lumilajien ammattilaisia. Suuntautumismahdollisuuksista hiihdonopettaminen on toki ilmeisin, mutta kuten oma polkuni, monitaitolinjalta voi suuntautua laajemmin myös urheilu- ja välinepuolelle. 

Monipuolisemmat suuntautumismahdollisuudet koulusta onkin nykyisen toiminnan muotoilun keskiössä. Oikein siistiä LSSA-pestin lisäksi oli se, että otin myös vastaan paikan Suomen hiihdonopettajat ry:n (SHOry) suksipuolen koulutusvastaavana. Toimialaa lähdetään siis kehittämään joka suunnasta. 

Suomen hiihdonopettajat ry kouluttaa hiihdonopettajia kansainvälisellä standardilla varsin menestyksekkäällä ja arvostetulla historialla. Tuoreemman sukupolven edustajana on aivan mieletön kunnia päästä jo näin varhaisessa vaiheessa omaa työelämää toimimaan toimialan kehityksen kärkijoukoissa asettamassa omaa kädenjälkeä suomalaiseen lumiurheilun osaamiseen.

- Mainos -

Urakehitystä alalla on oman tulkintani mukaan vienyt eteenpäin ennen kaikkea avoimuus tehdä vähän kaikkea ja kenen tahansa kanssa, rohkeus ottaa haasteita vastaan sekä halua tehdä hyvää. Termi ”goodwill” on usein huulillani ja lähes koko ajan mielessäni. Hyvän fiiliksen ylläpito ja into tehdä asioita hyvässä hengessä on toimintakulttuuria, joka edistää kansallisesti tätä lähtökohtaisesti vapaaehtoisuuteen ja intohimosta kumpuavaan perustuvaa alaa.”

– Terveisin Leevi Keränen

https://www.instagram.com/leev1k/

Kuva: Sara Kangas-Korhonen

Kommentit

kommenttia