Home » Levi vastaa uuden normaalin tarpeisiin – myyntiin matkapaketit etätyötä tekeville

Levi vastaa uuden normaalin tarpeisiin – myyntiin matkapaketit etätyötä tekeville

Levillä on valmistauduttu huolellisesti uuteen normaaliin ja nyt matkatarjonnasta löytyykin myös etätyöskentelijälle suunnatut matkapaketit.

-Kaikki varmasti tietävät, että tässä on jokaisella osa-alueella saanut olla luova ja järjestää palveluita uusiksi, jotta liiketoimintaa saataisiin vilkastettua. Me koimme, että mikäs sen parempaa kuin kutsua etätöitä tekevät nauttimaan luonnosta ja maailman puhtaimmasta ilmasta tänne Leville. Täällä työt luonnistuu varmasti rauhassa omalla työpisteellä ja mieli virkistyy aktiviteettien parissa ilman arkisia kotitöitä, sanoo Visit Levin myyntipäällikkö Katja Rauhala.

Etätyöskentelijän matkapaketit ovat tarjolla loka-marraskuulle kahdeksi viikoksi tai koko kuukaudeksi. Vaihtoehtoisesti voit myös räätälöidä Visit Levin kanssa työskentelyysi sopivan ajanjakson esimerkiksi tammikuulle 2021.

-Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja varmistamme kaikin keinoin, että jokaisella vierailijalla on turvallinen tulla nauttimaan ajastaan Leville pidemmällä tai lyhyemmällä ajanjaksolla, oli kyseessä lomamatkailija tai etätyöskentelijä.

Levillä hiihto- ja laskukausi alkaa jo lokakuun alussa, 2.10., kun ensimmäinen rinne ja latu avataan ennätysaikaisin. Levin huikeat harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen, urheillen ja luonnosta nauttien. 

Etätyöläisen matkapaketissa varmistetaan rauhallinen työpiste, kaikkine tarpeineen wifi-yhteydestä lähtien.

- Mainos -

Hyvien työolosuhteiden lisäksi mielelle ja keholle on tarjolla hyvää oloa Wellness Clubin salikortin, elämyskylpylä- ja laskettelulipun kuuluessa paketin hintaan. Majoittuminen Levin palveluiden lähellä täysin varustelluissa lomahuoneistoissa; täysin varusteltu keittiö, pyykinpesumahdollisuus sekä oma sauna takavat kodinomaisen tunnelman.

Etätyöpaketin varaus onnistuu kätevästi verkossa www.levi.fi/etatyo

Levin maisemaa

Kommentit

kommenttia