Home » Pyhän uutuudet: Pyhälinna & Pyhä Igloos

Pyhän uutuudet: Pyhälinna & Pyhä Igloos

Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Pyhälinnat tunturin parhailla paikoilla. Esimerkiksi hotelli Pyhätunturi ja ravintola Colorado sekä vuokraamo sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä.

Pyhälinna toteutetaan vaivattomalla Ski-Inn-omistusmallilla

Mallissa omistaja voi vapaasti valita haluamansa seitsemän viikon käyttöajat sekä talvella että kesällä. Muut ajat Pyhälinnan huoneistot vuokrataan Pyhän ystäville. II-vaiheen D- ja E-talot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Ski-Inn-konseptilla on toteutettu Pyhällä 77 ja Rukalla 350 huoneistoa. Omistusmalli perustuu huoneiston vuokraamiseen silloin omistaja itse ei sitä käytä. Mikä helpointa, TuottoOmistus Oy toimii huoneistojen huoltoyhtiönä vastaten kokonaisuudessaan huoneistojen vuokrauksesta omistajien puolesta. Vuokraajille huoneistot markkinoidaan ”Ski-Inn huoneistot”-tuotenimen alla.

Omistamisen helppous ja hyvä tuotto korostuvat: huoltoyhtiö hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito on erittäin vaivatonta ja tehokasta. Omistaja hyötyy parhaasta mahdollisesta tuotosta.

- Mainos -

Tutustu vuokrattaviin huoneistoihin osoitteessa www.ski-inn.fi ja omistusmalliin osoitteessa www.tuottoomistus.fi

Pyhä Igloos -huoneistot valmistuvat Perherinteiden tuntumaan

Maaliskuussa 2018 avattavat hirsirakenteiset iglut ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Lasikaton alla moottoroiduissa sängyissä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy lisävuode niin ikään kahdelle.

Luonnollista hirttä

Iglut on rakennettu Lapin hirrestä, joka on hengittävää, kestävää ja luonnollista. Hirsi sitoo itseensä hiilidioksidia, joka mahdollistaa iglujen matalan hiilijalanjäljen. Hirsirakennuksissa ei esiinny myöskään kosteus- ja homeongelmia. Maaperässä syntyvä radonkaasu ja siltä suojautuminen on huomioitu jo iglujen rakennusvaiheessa.

Igluja lämmittää pääasiassa maalämpö

Iglujen katolla olevat aurinkopaneelit tallentavat aurinkoenergiaa ja jokaisesta iglusta löytyvät talvella lämmittävät ja kesäisin viilentävät ilmalämpöpumput. Käytössä oleva sähköenergia on Pyhätunturin tyyliin ekologista, vihreää sähköä. 

Lisätietoa www.pyhaigloos.fi

Ekologiset ja matalaenergiset iglut ovat myös skandinaavisen, lähinnä suomalaisen designin elämys. Sisustuksessa vilahtelevat tunnetut brändit: Alvar Aalto, Marimekko, Tapio Anttila, Hanna Korvela, Iittala, Hackman, Fiskars ja Jensen.
Iglut tarjoavat ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Lasikatosta näet revontulet ennennäkemättömällä tavalla.

Kommentit

kommenttia