Home » Rukalle uusi SaaruaExpress –tuolihissi

Rukalle uusi SaaruaExpress –tuolihissi

Rukan kävijät saavat nauttia joululomalla uuden SaaruaExpress-hissin kapasiteettista, jonka avulla suositun Saaruan alueen jonot pienenevät olennaisesti.

SaaruaExpress on neljän hengen tuolihissi, jonka 2500:n hiihtäjän tuntikapasiteetti antaa mahdollisuuden siihen, että aikaa käytetään enemmän rinteessä kuin jonossa. Matka-aika Saaruan huipulle lyhenee alle kahteen minuuttiin eli reilusti alle puoleen nykyisestä.

Hissi toimii samalla periaatteella kuin Vuosselissa sijaitseva suosittu RukaExpress. Etenkin lasten on helppo päästä kyytiin ja nousta kyydistä hissin hidastaessa sekä ala- että yläasemalla, joten sen käyttäminen on helppoa ja turvallista.

Rukalla ollaan muutenkin oltu vauhdissa, sillä lasten ja aloittelijoiden rinnealueelle Vuosselissa on rakennettu kaksi uutta mattohissiä, uusi lämmittelykota, esiintymislava sekä tubing-mäki, jota lasketaan ilmatäytteisillä renkailla.

Rukan laskijat pääsevät nyt nauttimaan myös uudesta palvelukonseptista SaaruaExpressin juurella, kun parkkilaskijoiden taukotila Ruka Park Club avautuu käyttöön. SaaruaExpress-hissin tuolien säilytyshalliin on toteutettu tilaratkaisu, jota on Rukalta toivottu useiden vuosien ajan. Parkkiklubille on asennettu iso screeni leffa- ja kisakatsomoita varten, TV ja PlayStation-pelikone, äänentoisto, pingis, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo, monokuivaaja ja lukittavat latauslokerikot mobiililaitteille. Lisäksi tilassa on mahdollisuus lämmittää ja syödä omia eväitä, sekä huoltaa kehoa laskujen välissä erilaisilla harjoitusvälineillä. 

- Mainos -

Tilaa kehitetään jatkossa käyttäjien palautteiden mukaan ja toiveissa onkin, että nuoriso ottaa tilan omakseen ja myös kunnioittaa irtaimistoa ja välineistöä kuin ne olisivat heidän omiaan. Tilassa voi järjestää jatkossa myös laskuleffojen ensi-iltoja ja muita tapahtumia käyttäjien toiveiden mukaan.

Lisätietoa www.ruka.fi

Teksti ANTTI ZETTERBERG   Kuva RUKA

Kuvassa: Pekka Saastamoinen toimi ensimmäisenä SaaruaExpressillä matkustaneena laskijana 22.10.2017.

Kommentit

kommenttia