Home » Sappeen kesän palvelutarjonta kasvaa

Sappeen kesän palvelutarjonta kasvaa

Tulevana kesänä Sappee avaa täysin uuden aktiviteettipalvelun, seikkailupuiston. Seikkailupuisto avataan heinäkuussa 2021. Seikkailupuisto sijoittuu Sappeenvuoren laelle nykyisten palvelurakennusten viereen. Avautuessaan seikkailupuisto tulee olemaan Pirkanmaan laajin. 

”Seikkailupuiston rakentamista olemme selvitelleet jo jonkin aikaa. Nyt löysimme oikean yhteistyökumppanin, ja markkinatutkimuksen mukaan seikkailupuistolle on hyvä kysyntä. Lähdemme toteuttamaan hanketta yhteistyössä maailman suurimman seikkailupuistovalmistajan Faszinatour-yhtiön kanssa. Seikkailupuisto on meille merkittävä investointi. Olemme budjetoineet seikkailupuiston rakentamiseen 500 000 euroa, ja kokonaisinvestointi tulee olemaan noin 800 000 euroa. Olemme ratasuunnittelussa panostaneet paljon lapsiperheisiin, ja puistoon rakennetaan paljon suosittuja vaijeriliukuja. Näen, että seikkailupuisto investoinnillamme on iso merkitys Pirkanmaan kesämatkailun vetovoimalle. ” kertoo Sappeen matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen. 

”Seikkailupuisto tukee hyvin ympärivuotista toimintaamme. Strategiamme on tarjota liikunnallisia elämyksiä perheille, ja seikkailupuisto on yksi erittäin iso lisä strategian mukaista palvelutarjontaamme. Suunnittelutyö on sujunut hienosti saksalaisen Faszintaourin suunnittelutiimin kanssa. Puistossa tulee olemaan eritasoisia ratoja lähes 150, joista vaijeriliukuja on yli 30. Ratoja on siis heti aloituskesänä paljon. Pääsemme aloittamaan rakennustyöt heti talvisesongin päätyttyä. Seikkailupuiston myötä pystymme tarjoamaan lisää ympärivuotisia työpaikkoja” toteaa Sappeen matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen. 

Kommentit

kommenttia