Home » Serenan suosittu yömäki vetää nuoria rinteeseen

Serenan suosittu yömäki vetää nuoria rinteeseen

Kevyitä rinnetapahtumia löytyy monia erilaisia, ja ne ovatkin loistava tapa saada rinteisiin ihmisiä, jotka eivät niissä välttämättä muuten niin paljoa vietä aikaansa. Serenassa on ollut jo kolmen kauden ajan erittäin suosituksi noussut yömäki, jossa keskus on auki aina puoleen yöhön asti. Tämän kauden ensimmäisessä yömäessä väkeä riitti varsin hyvin.  Ulos nostettu myyntipiste ja grillikatos vetivät paikalle hyvin eri-ikäistä yleisöä.

”Kyllä tuo on toivottu tapahtuma ja jo alkukaudesta aletaan kyselemään, milloin yömäki on. Se on ollut mukava huomata, että yömäessä on paljon eri-ikäisiä ja tapahtuma sopii myös perheille. Nuorisolle tämä taas on tervettä tekemistä perjantai-illalle.”, kertoo Serenan toimitusjohtaja Jouko Järvinen.   

Tapahtuma kerääkin paikalle selvästi paljon paikallista nuorisoa, mikä on hyväksi koko lajin suosiolle nuorison keskuudessa. Koulun kovimmat parkkilaskijat pääsevät näyttämään taitojaan, kun muut seuraavat vierestä ja varmasti innostuvat lajista, koska hyvä laskeminen on toki aina livenä parasta katsottavaa. 

Yömäen oheen loistava ajatus on toki vuokrata Serenasta mökki. Niiden vuokraushinnat ovat varsin edulliset. Näin pääsee perjantaina vetämään pitkät mäet, vaikka perheen tai kaveriporukan kesken.  Seuraavaa yömäkeä suunnitellaan perjantaiksi 10.3., jolloin keskus olisi taas avoinna kello 16 – 24.

Lisätietoja: Serena.fi

- Mainos -

 

Kommentit

kommenttia