Laskettelukeskukset

Tahkonrinteet on nyt Tahko Mountain

Koska ilman vuoria ei ole rinteitä. Ja rinteillä tekemistä riittää! Tahko Mountainin uusi nimi, ilme ja viestit ilmentävät legendaarisen hiihtokeskuksen monipuolisuutta ja kansainvälisyyttä ympäri vuoden. 

Brändiuudistuksen taustalla on halu tuoda ympärivuotisen toiminnan kautta lisää elinvoimaa koko Tahkon alueelle. Tahko Mountain tunnetaan huippu-urheilijoiden harjoittelupaikkana, mutta myös rennosta ilmapiiristä. Siksi hiihtokeskus sopii vapaa-ajan viettoon ja lomakohteeksi sekä kaveriporukoille ja perheille että aloittelijoille tai tosissaan treenaaville. 

“Olipa haussa jännitys ja uudet elämykset, hemmottelu tai huvittelu, Tahko Mountain tarjoaa jokaisen omaan tyyliin sopivaa menoa. Ja vieläpä ihan Tahkon palvelujen äärellä. Tänne on helppo tulla lähialueilta tai ulkomailta asti”, kertoo Tahko Mountainin liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen

Kaiken lisäksi Tahko Mountain saavutti juuri neljäntenä hiihtokeskuksena Suomessa STF – Sustainable Travel Finland -merkin, joka myönnetään vastuullista matkailua tarjoavalle yritykselle. 

Tahkon Kids Slopestyle -rinne

Tahkon hissilippu tarjoaa tekemistä ympäri vuoden 

Tahko Mountainin korkeutta ei mitata metreissä, vaan mahti ilmenee sen lukuisissa vaihtoehdoissa. Lumen aikaan lasketellaan hyvin hoidettuja maailmanluokan rinteitä ja jahdataan mieleenpainuvia After Ski -hetkiä maineikkaissa rinneravintoloissa. Kesän koittaessa Tahko Mountain muuntuu hissipyöräilijän huvipuistoksi. Suomen pisimmät portaat johdattavat upeiden maisemien ja retkeilyreittien ääreen, jossa hyvin varustellut laavut ja nuotiopaikat odottavat. 

“Täällä on syntynyt legendaarisia tarinoita jo vuosikymmenten ajan, vuodenajasta riippumatta. Siksi on mahtavaa, että jatkossa vuoren jylhä vaikutus on aistittavissa nimeä myöten kaikessa tekemisessämme”, Martikainen iloitsee. 

Tahkon ensilumenlatu avataan perjantaina 12.11.2021 klo 10.00 

Ensilumenlatu lähtee Tahkolaakson pohjukasta Nilsiän suuntaan. Ladun molemmissa reunoissa on perinteisen urat, joten se sopii mainiosti niin vapaalle kuin perinteisellekin hiihtotavalle. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee mihin vuorokauden aikaan tahansa, latu on valaistu hämärän alkamisesta klo 22:00 saakka.

Katso lisää www.tahkomountain.fi

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia