Home » Ukkohalla Ski Resortin vetäjiksi tuttu kolmikko

Ukkohalla Ski Resortin vetäjiksi tuttu kolmikko

Hyrynsalmella sijaitsevan Hiihtokeskus Ukkohallan johtoon asettuu keskuksesta entuudestaan tuttu kolmikko, kun nuoren polven yrittäjät (Kuvassa) Teemu Muhonen, Charlotta Avellan sekä Janne Keränen ottavat operatiivisen puolen haltuunsa yrityskaupan myötä. Teemu Muhonen aloitti yhtiön toimitusjohtajana 1.11.2020. Charlotta Avellan vastaa jatkossa Ukkohallan markkinoinnista ja Janne Keränen toimii yhtiön kehityspäällikkönä. Kolmikko on ostanut Kimmo Kyhälän osuuden Hiihtokeskus Ukkohallasta. Yhtiön muina osakkaina jatkavat matkailun ja vapaa-ajan pääomasijoitusyhtiö Nordia Rahasto Oy sekä Starfinance Oy.

Rakkaus Ukkohallaan kehityksen vauhdittajana

Hiihtokeskus Ukkohallaa saapuvat kehittämään paikallisille tuttu pariskunta Muhonen ja Avellan. Tavoitteena on luoda Ukkohallasta entistä kattavampi ja palvelevampi hiihtokeskus. Muhonen ja Avellan ovat paikallisille tuttuja kasvoja, sillä he – Keränen mukaan luettuna – ovat pitkän linjan ukkohallalaisia niin asiakkaina kuin työntekijöinäkin. Itsekin aktiivisina outdoor-harrastajina tunnetut tuoreet yrittäjät ovat työskennelleet keskuksessa pitkään rinteiden kunnossapidon, vuokraamopalveluiden sekä markkinoinnin parissa. Johtotehtävien lisäksi dynaaminen kolmikko aikoo jatkossakin toimia keskuksen kehittäjinä myös ruohonjuuritasolla: “Aktiivisina harrastajina meille itsellemme on tärkeää, että harrastaminen on helppoa ja harrastuspaikat ovat laadukkaita, ja lapsiperheenä arvostamme sitä, että tekemistä löytyy kaiken ikäisille ja palvelut ovat lähellä”, kertoo Charlotta Avellan yhdessä miehensä Teemu Muhosen kanssa. “Ukkohalla on tunnetusti uskomattoman monipuolinen keskus, josta löytyvät kaikki meille tärkeät asiat”, Muhonen lisää. “Ja innokkaina laskijoina ja ulkoilijoina tiedämme, mitkä asiat meille harrastajina ovat tärkeitä, joten haluamme olla aidosti mukana ja tehdä töitä myös ‘kädet savessa’”, Muhonen jatkaa. 

Tavoitteena jatkaa Ukkohallan kehittämistä

Rinteissä hyvin viihtyvä kolmikko haluaa edistää tulevina vuosina Hiihtokeskus Ukkohallan harrastusmahdollisuuksia reippaasti. Ukkohallassa on monipuolisen hiihtokeskuksen lisäksi Suomen suurin kaapeli-wakeboardingrata, joka on alueen kesäsesongin valttikortti. “Majoitus ja muu infra on Ukkohallassa erinomaisella tasolla, joten meidän tavoitteenamme on kehittää rinnekeskusta ja wakeparkia monipuolisempaan suuntaan vastaamaan majoituksen ja infran tasoa toimimalla tiiviissä yhteistyössä Hyrynsalmen kunnan ja alueen muiden yrittäjien kanssa”, kehityspäällikkö Janne Keränen tiivistää. Koronaepidemia osoitti, että kotimaan matkailu on voimissaan ja Ukkohallan kaltaisia väljempiä matkakohteita kaivataan. Juurikin kotimaan matkailu on Avellanin mukaan avainasemassa hiihtokeskusta kehitettäessä: “Usean vuoden kokemuksemme alueesta ja sen vahvuuksista auttaa meitä hyödyntämään Ukkohallan olemassa olevaa, mutta myös näkymätöntä potentiaalia ja tämän hetken trendejä”. Myös yhtiön entinen toimitusjohtaja Kimmo Kyhälä on tyytyväinen uuteen vetäjäkolmikkoon: “Olen iloinen, että saimme näin upean porukan johtamaan yhtiötä. On ollut hienoa saada olla yli 10 vuotta kehittämässä Ukkohallaa mukavalla porukalla ja uskon, että uusin voimin Ukkohallan rinnetoiminnot ja palvelut saavat nyt uuden, entistä monipuolisemman ja nuorekkaamman ilmeen”, kertoo Kimmo Kyhälä. 

Paikalliset otetaan hyvin huomioon

Matkailijoiden lisäksi myös Kainuun alueella on Muhosen mukaan huomattavasti potentiaalia. “Itsekin paikallisina ulkoilmaihmisinä olemme rakastuneet siihen monipuolisuuteen mitä Ukkohalla tarjoaa, joten haluamme saada myös muut paikalliset heräämään tähän todellisuuteen, että aivan takapihalla sijaitsee tällainen helmi, jossa voi harrastaa monipuolisesti ja kaikki tarvittava löytyy kävelymatkan päästä”, toimitusjohtaja Muhonen kertoo. “Haluamme jatkossa tuoda vahvemmin esille sitä, että Ukkohalla on monipuolinen vapaa-ajan keskus niin matkailijoille kuin paikallisillekin”, hän jatkaa. 

- Mainos -

Kuva: Ukkohalla Ski Resortin uudet johtajat Charlotta Avellan, Teemu Muhonen ja Janne Keränen odottavat ensi kautta innolla

Tiedote: Ukko-Halla

Kommentit

kommenttia