Home » Helsinki Ski Clubin uudeksi päävalmentajaksi Sami Tikkanen

Helsinki Ski Clubin uudeksi päävalmentajaksi Sami Tikkanen

Sami Tikkanen on nimitetty Helsinki Ski Clubin päävalmentajaksi kaudesta 2024/2025 alkaen.

Hän siirtyy seuran palvelukseen Fjällgymnasiet Bergs Kommunista (Ruotsi) jossa hän on toiminut alppilukion vastuuvalmentajana.

Samilla on pitkä ja arvostettu kokemus Suomen ja kansainvälisen alppihiihdon valmennustoiminnasta sekä omakohtaista menestystä alppihiihtäjänä.

Tikkanen tulee kehittämään HSC:n alppihiihtotoimintaa tavoitteellisesti ja toimii muun muassa seuran intensiivisen kilparyhmän, AK4 Sinisten, valmentajana.

Lisäksi hän kehittää aktiivisesti seuran juniorityötä sekä muuta valmennustoimintaa.

- Mainos -

Nykyinen päävalmentaja Jonne Ruoppa jatkaa kauden 2023/2024 loppuun saakka. ”Haluamme kehittää seuramme valmennustoimintaa pitkäjänteisesti.

On suuri ilo saada kansainvälisesti kokenut ja menestynyt valmentaja jatkamaan kilpailu- ja junioritoimintaamme. Intohimomme nuorten parissa tehtävää valmennustyötä kohtaan loi hyvän pohjan Samin kiinnostukselle palata takaisin Suomeen tekemään työtä alppihiihdon parissa.

Haluan kiittää samalla Jonne Ruoppaa hienosta seuramme ja junioreiden eteen tehdystä työstä.

Toivotan Samille menestystä uudessa työssä.” Toteaa Helsinki Ski Clubin hallituksen puheenjohtaja Olli Saravuo

”On upeaa palata valmentamaan Suomeen menestyvää ja pitkät perinteet omaavaa alppihiihtoseuraa. Odotan innolla tulevaa kautta nuorten parissa ja seuran kilpailu- ja junioritoiminnan kehittämistä.

Arvostan mahdollisuutta osallistua Helsinki Ski Clubin toimintaan.

Vastaanotto on jo nyt ollut lämmin ja innostunut. Annan kaiken osaamiseni seuran ja tulevien kasvattieni käyttöön.” Toteaa Helsinki Ski Clubin päävalmentajana aloittava Sami Tikkanen.

Tiedote: Helsinki Ski Club

Kommentit

kommenttia