Home » Adventure Free’kend 10.-12.2. Pyhällä

Adventure Free’kend 10.-12.2. Pyhällä

Suomen vapaalaskun ”virallinen” pääkohde on Pyhätunturi. Pyhällä on aina ymmärretty rinteiden ulkopuolisen laskettelun hienous tunturin puitteiden ollessa Suomen mittapuussa kärkiryhmää.

Aittakuru kuuluu Pyhän helppoihin offareihin. Kuva Ville Palojärvi.

Free’kend viikonlopun aikana 10.-12.2. Pyhää pääsee näkemään uusista kulmista, kun eri lajit ja työpajat kuljettavat seikkailijoita ympäri tunturia. Luvassa muun muassa: Vapaalaskijan lumiturvallisuusperusteet -kurssi, Pyhä Winter Trail Run, Pyhä Fatbike Winter Festival, jääkiipeilyä Tajukankaan jääseinällä, lumilautailija Miikka Hastin splitboard-työpaja, Ilahu-lumisurffiretkiä ja valokuvaaja Jaakko Postin seikkailuvalokuvaustyöpaja. Viikonlopun aikana saa tilaisuuden tutustua myös randonnée-lajiin ja vapaalaskuun Hiihtokoulun klinikoilla.

Janne Niini on kokenut Pyhän kävijä ja tässä hän pöllyttää vain hieman hotellin yläpuolella. Upeaa vai mitä? Kuva Ville Palojärvi.

 

Perjantaina Pyhä-päivänä lasketaan iltamäessä edullisesti aina klo 20 saakka, ja Pyhä Wurstin pop up -ravintola tarjoilee herkkujaan Tajukankaan nuotiolla. Vapaalaskijan lumiturvallisuusperusteet -kurssin lisäksi lumiturvallisuusinfoa tarjoaa HUMAKin Lumiturvallisuushankkeen maksuton luento perjantai-iltana Coloradossa.

Skinnausta Ukonhatun huipulle. Kuva Ville Palojärvi.

Lauantai-iltana Helsinki Adventure Night goes Pyhä klo 20 alkaen Coloradon baarissa. Illan aikana näytetään seikkailufilmi, ja paikalla myös paljon nähneitä ja kokeneita seikkailijoita kertomassa omista retkistään. Puheenvuoron saavat seikkailupyöräilijä, kestävyysurheilija Toni Lund, vapaalaskija Miikka Hast ja ultrajuoksija Juha Jumisko. Lippu 10 €, lipunmyynti paikan päällä.

Myöhemmin illalla esiintyy Autiomaa. Lippu keikalle 10 € + eteispalvelumaksu 2 €, lipunmyynti paikan päällä.

- Mainos -

Lisätietoa www.pyha.fi

Kommentit

kommenttia