Home » Adventure Partners järjestää seitsemän keron kilpailun Pallaksen maisemissa

Adventure Partners järjestää seitsemän keron kilpailun Pallaksen maisemissa

Seitsemän keroa kavereiden kesken ski touring & splitboarding -kilpailu järjestetään Pallaksen tuntureilla. Tapahtuma pidetään 23.3.2024, jolloin paikalla nähdään suunnatonta skitouring -hurmosta. Kilpailun lähtö ja maali sijaitsevat Lapland Hotel Pallaksen läheisyydessä, jonka ansiosta myös katsojat pääsevät nauttimaan tapahtumasta. 

Sarjoja on niin verissä suin hiihtäjille, kuin maisemista nautiskelijoille. Sarjoina ovat kilpasarja 7:n keron kierto ja elämyssarjat 5:n sekä 3:n keron kierrot. Tapahtumaan mahtuu 60 osallistujaa ja tapahtuman voitot menevät Pallaksen alueen lumiturvallisuuden kehittämiseksi. 

Reitillä pääset nauttimaan kansallisaarteemme Pallastunturin upeista maisemista ja kokemaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston korkeimman kohdan Taivaskeron (809 metriä merenpinnasta).

Viime vuoden tapahtuman keräyspotti 1000 euroa lahjoitetaan Ounasjokilaakson pelastuskoirat (Opeko) Ry:lle, joka toimii Kittilän ja Tunturi-Lapin alueella. Heillä on tarvetta radiopuhelimille sekä ensiaputarvikkeille. Ja jos tonnista jää, niin loppurahoilla hankitaan koiranruokaa.

Kilpailuajankohtana voi myös osallistua ”Johdanto randoiluun”- lajikokeilun niin suksijoille kuin lautailijoille. 

- Mainos -

Lisätietoja osoitteessa: adventurepartners.fi/product/7-keroa-kavereiden-kesken-pallaksella-7-kkk/ 

Kommentit

kommenttia