Home » Arctic Weekend ensimmäistä kertaa Rukalla 7.-8.10.

Arctic Weekend ensimmäistä kertaa Rukalla 7.-8.10.

Arctic Weekend avaa tällä kertaa laskukauden Rukalla. Kyseessä ei ole mikään kertaluonteinen tapahtuma Rukalla, vaan Arctic Weekend on tehdyt Rukan kanssa monivuotisen sopimuksen.

Arctic Weekendin tuottaja Ville Puominen on Ruka-yhteistyöstä innoissaan.

– Tämä on tosi siistiä! Ruka on aina tukenut laskulajikulttuuria ja tämä on meille juuri oikea muutos. Olen todella fiiliksissä siitä, että Rukalla nähdään Arctic Weekendissa paljon potentiaalia ja uskotaan siihen, että tapahtuman avulla voidaan luoda entistäkin hienommat kauden avajaismeiningit. Pääsemme vihdoinkin oikeasti avaamaan Suomen laskukauden Rukan säilölumirinteillä, Puominen iloitsee.

Tarjolla on kaikkea mitä talveen tarvitaan iästä, välineistä ja taitotasosta riippumatta. Voit osallistua työpajoihin, luentoihin ja leffanäytöksiin Arctic Weekend-iltamissa,  sekä tutustua kauden uutuuksiin sekä laskea Rukan legendaarisilla ensilumen rinteillä. Viikonlopun aikana nautitaan tietysti myös tunnelmasta, sekä tavataan vanhoja ja uusia kavereita. Tapahtuma-alueina toimivat päiväsaikaan Rukan rinteet sekä iltaisin Ravintola Piste. Rinteiden avaustavoite on Saarua 12 ja 13 sekä Saarua 15 (RukaPark).

Lue lisää ja osta liput TÄÄLTÄ

- Mainos -

KAHDEN PÄIVÄN LIPPU 46€
ARCTIC WEEKEND X HAGLÖFS VIIKONLOPPUPAKETTI 139€ (Paketti sisältää mm. Haglöfs LIM Mimic graphene liivi ja Haglöfs Maze pipon)

Ohjelmassa on mm. Suomen suurin test center, workshopeja sekä kisoja rinteessä. Workshopeista löytyy mm. oikeaoppinen touring, lumiankkurit ja köysilaskeutuminen, vapaalaskurepun pakkaus, otsavalon suunnittelu ja paljon muuta.

Kisoja kisataan niin reileillä, pystysuoralla seinällä kuin carvingissa. Katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ

Panelikeskusteluissa pureudutaan lajin yhdenvertaisuuteen ja ympäristön suojeluun laskulajien kautta. Katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ

Lisäksi nähtävillä on runsan määrä leffoja, mm. Melter II, Sincerely Yours, Twenty Chapter One ja Antti Ollilan sooloprojekti.

DIY-leffaillassa jokaisella on mahdollisuus saada videonsa esiin.

Nähdään Rukalla!

Kommentit

kommenttia