Home » GoExpo Winter iltamoi samalla lipulla

GoExpo Winter iltamoi samalla lipulla

GoExpo Winter järjestetään nyt kahta viikkoa totuttua myöhemmin eli 15.-17.11. Helsingin Messukeskuksessa. Kävijäystävällisenä uutuutena on, että normaalilla messulipulla pääsee osallistumaan myös Vapaalaskuiltamiin. 

Vapaalaskufestivaalien lavalla käydään laaja-alaisesti läpi vapaalaskemiseen liittyviä osa-alueita. Festivaali huipentuu lauantaina 16.11. vapaalaskuiltamiin, jonne ovet avatuvat siis ilman erillistä sisäänpääsymaksua.

Kontrolloidumpaa rinneriemua saa kokea Skisport Finlandin osastolla, jossa on viikonlopun aikana tavattavissa niin alppi- kuin freestylelaskijoita. 

 Messuilla riittää muutakin puuhaa

Ruka tuo messuille pienen rinteen, jossa voi käydä nauttimassa alamäen iloista. Vaakapinnan liukumisesta saa nauttia messujen jääareenalla. Ohjelmatarjonta on erittäin runsas; lähes koko ajan on meneillään luento, esitys tai vaikka haastattelu jossain päin messuhallia. Messuilla on esillä hyvin niin koti- kuin ulkomaiset hiihtokeskukset. Kaikkiaan mukana on yli 20 keskusta niin kotimaasta kuin ulkomailta. Esillä on suomalaisten keskusten lisäksi rinnetarjontaa ainakin Norjasta, Ruotsista, Sveitsistä, Japanista sekä tietysti Itävallasta.  

Hiihtomatkoja järjestävistä toimistoista paikalla on STS Alppimatkat, Elämysmatkat sekä Youtravel.  Myös lasketteluväline ja -vaatemerkit ovat pitkälti esillä jälleenmyyjien osastoilla. 

- Mainos -

 Yhdessä GameXpon kanssa

Yhdessä GoExpo Winterin kanssa Helsingin Messukeskuksessa järjestetään GameXpo. Mikäli ruutuviihde kiinnostaa, messuilla on esillä niin konsoli- ja pc-pelit, tietokoneet, mobiililaitteet, verkkopelit kuin muutkin genreen kuuluvat tuotteet. Ohjelmassa on myös eSports-turnauksia, kilpailuja, demoja, esittelyjä ja striimaajavierailuja

Lue lisää: Go Expo Winter

Kommentit

kommenttia