Home » Juuri ennen vappua pidettävä Pyhä Aisti täyttää Pyhätunturin artisteilla ja iloisilla laskijoilla

Juuri ennen vappua pidettävä Pyhä Aisti täyttää Pyhätunturin artisteilla ja iloisilla laskijoilla

Vapun korvilla on hyvä kääntää katseet pohjoiseen. Pyhä Aisti on uusi festivaali, joka tuo tunturiin kevättalven kiehtovimman artistikattauksen 29.–30.4.2023. 

Vapputapahtuma yhdistää musiikin ja laskemisen viikonlopun mittaiseksi elämykseksi. DJ:t soittavat taivasalla Tajukankaan ulkolavalla sekä rinnealueen laskutapahtumissa, ja livebändit esiintyvät alueen ravintoloissa. Laskuryhmä Forre järjestää lauantain iltapäivässä isojen temppujen MEGASESSARIT. Sunnuntaina viihdytään ystävien seurassa Pool Partyissa, joissa laskijoita lämmittää Karhu Spa. Tajukankaan ja ravintoloiden ohjelma on K-18. Rinnealueen ohjelmat ovat päiväsaikaan ikärajattomia ja maksuttomia.  

Aisti Areenalle rakennetaan tapahtumaa varten leikkikenttä, jossa on hauskaa laskettavaa kaiken tasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Lauantaina Areenalla järjestetään kaikille avoimet sessarit ja laskuryhmä Forren MEGASESSARIT. Karhu Bar palvelee janoisia tapahtuma-alueella. Aisti Areena sijaitsee rinteessä 11.

Kepeää kevättunnelmaa on myös Hanki Baarin pihassa sunnuntaisissa Pool Partyissa, joissa kylmän vesialtaan lyhyimmällä vauhdilla ja hienoimmilla tyyleillä ylittäneet palkitaan. Vaihtovaatteet kannattaa pakata mukaan, jos aikoo pulikoida altaassa hyvinkin hartaasti. Lämmittelemään pääsee onneksi Karhu Spa -paljuosastolla.

Tapahtuman test centerissä mukana ovat muun muassa Gentemstickin uljaat lumilaudat. 

- Mainos -

Pyhä Aisti on vuosina 2012 ja 2013 Helsingissä järjestetyn Kuudes Aisti -festivaalin rakas pikkusisar. 

Pyhä Aisti artistit:

Sexmane – Rosa Coste – Lauri Haav – Business City – Ne Galaktiset – Sakara – Petosen Panimo – Emkay – Yeboyah (DJ Set) – Kristiina Männikkö – Marju – Jeku (Live) – Lil Tony – Antti Salonen – Irma & Helmz – Hitoshi & Justus

Kommentit

kommenttia