Home » Ruka Hotdogs & Handrails 2022

Ruka Hotdogs & Handrails 2022

Heittäytyminen ei koskaan ole pois muodista! Tästä saatiin jälleen todiste Rukan ”Hodareilla” 11.-12. marraskuuta. Kenties pehmeähkön loskalumen innoittamana porukka paiskoi jopa tuplavoltteja pyörimään härveleistä, joiden rakentamisesta oli tällä kertaa vastannut Labyrinth Crew ja Anam. 

Talkooporukan nuorennusleikkaus oli tuonut entistä enemmän niveliä kaiteisiin, ja ilmavampaa sendipotentiaalia tarjottiin rotanhännän ja polejamin muodossa. Hodareiden idean mukaisesti myös luoville linjoille ja gäpäytyksille oli jätetty vaihtoehtoja. 

Arkiparkkia rajumpi rail plaza heti alkukauteen kiinnosti niin laskijoita kuin yleisöä, eikä ajoittainen tihkusade päässyt latistamaan tunnelmaa – kiitos tarjolla olleiden kuumien koirien ja Theo Fuegon ystävineen tarjoileman räppishown. Iltaelämän puolella käynnissä oli samalla urbaanin musiikin Up North -tapahtuma, jonka etkoilla nähtiin myös laskuelokuvia kuten tuoreet Helsingin Lumilautailijoiden Melter 2 ja Forren Cast. 

Cross-over -meno näkyikin myös Pisteen lavalla ja tanssilattialla, jossa sai todeta laskulasien olevan näköjään täysin hyväksyttävä after ski -asuste myös puolenyön jälkeen. Hodarit, reilit ja räppi vaikuttavat kombolta, joka on tullut Rukalle jäädäkseen. 2023 Up Northin early bird -liput myivät nimittäin heti tapahtuman jälkeen loppuun.

Hotdogs & Handrails ja Up North Rukalla jälleen ensi kaudella 10.-11.11.2023.

- Mainos -

Tulokset: 

Lauta, miehet: 1.) Valtteri Kautonen, 2.) Joona Saikkonen, 3.) Mitja Kauranen

Sukset, miehet: 1.) Aapo Myllärinen, 2.) Elias Syrjä, 3.) Pontus Penttilä

Lauta, naiset: 1.) Telma Särkipaju, 2.) Henna Ikola, 3.) Emmi Parkkisenniemi

Sukset, naiset: 1.) Vilma Warpenius, 2.) Viivi Paljärvi, 3.) Liina Kuivalainen

Lauta, juniorit: 1.) Ville Jukola, 2.) Pyry Posio, 3.) Erik Jurmu

Sukset, juniorit: 1.) Jussi Anttila, 2.) Riku Moilanen, 3.) Veikko Lehmusketo

Kommentit

kommenttia