Home » Sappee Dream Park 2020 10.4. – 12.4.

Sappee Dream Park 2020 10.4. – 12.4.

Etelä-Suomen kiehtovin kevättapahtuma järjestetään Sappee Snow Parkissa huhtikuussa. Tapahtuman ideana on pistää Sappeen parkki uuteen kuosiin. Uusitulla parkilla järjestetään viikonlopun kestävät avoimet sessarit.

Palkintoja jaetaan sessariperusteisesti molemmille välineille ja tapahtuman lopussa vielä erikoispalkintoja kovimmille tykittäjille.

Tapahtuman ideoinnista vastaavat lumilautailijat Hans Kestilä ja Joel Lahti, mutta myös suksipersoonat ovat tapahtumaan tervetulleita. Sessarit ovat kaikille avoimet laskuvälineeseen tai ikään katsomatta.

Parkki erikoiskuosiin

Parkin seteissä keskitytään linjoihin ja erikoisempiin obstaakkeleihin. Tarkoituksena on saada koko rinteen pituudelta monipuolisia ja normaalista poikkeavia linjoja, joissa laskijan luovuus pääsee valloilleen. Tapahtumassa pääsee laskemaan monia erikoisuuksia, kuten skeittityylisiä bowleja. Normaalioloissa niiden kunnossapito käsityönä olisi liian vaivalloista.

Pitkää tuubia ei moni päässyt päästä päähän. 

Tänä vuonna on erikoissettien rakentamiseen varattu viime kevättä enemmän kissatunteja. Tapahtuma on kolmepäiväinen ja ohjelmaa on luvassa myös rinteiden sulkemisen jälkeen.

- Mainos -

Johtoajatuksena tapahtumalla on saada luotua mahdollisimman paljon etelän ympäristöön sitä kevätlaskufiilistä, mitä löytyy Lapin kevään laskutapahtumista. 

Eli ei muuta kun päivämäärät kalenteriin ja kevättä odottelemaan!

Joonas Eloranta hand plant puulikupissa. 

Instagram: @sappee_dream_park

Kuvat ja teksti: Mikko Kempas

Kommentit

kommenttia