Home » Serenan suosittu yömäki järjestettiin 20.1.

Serenan suosittu yömäki järjestettiin 20.1.

Kevyitä rinnetapahtumia löytyy monia erilaisia ja ne ovatkin loistava tapa saada rinteisiin ihmisiä, jotka eivät niissä välttämättä muuten niin paljoa vietä aikaansa. Serena on ottanut jo kolmen kauden ajan erittäin suosituksi nousseen yömäen, jossa keskus on auki aina kello 00:00 saakka perjantaina. Tämän kauden ensimmäisessä yömäessä 20.1. väkeä riitti varsin hyvin ja ulos nostettu myyntipiste ja grillikatos vetivät paikalle hyvin eri-ikäistä yleisöä.

”Kyllä tuo on toivottu tapahtuma ja jo alkukaudesta aletaan kyselemään milloin yömäki on. Se mikä on ollut mukava huomata on, että yömäessä on paljon eri-ikäisiä ja tapahtuma sopii myös perheille. Nuorisolle tämä taas on tervettä tekemistä perjantai-illalle.”, kertoo Serenan toimitusjohtaja Jouko Järvinen.  

Tapahtuma kerääkin paikalle selvästi paljon paikallista nuorisoa, mikä on hyväksi koko lajin suosiolle nuorison keskuudessa. Koulun kovimmat parkkilaskijat pääsevät näyttämään taitojaan kun muut seuraavat vierestä ja varmasti innostuvat lajista, koska hyvä laskeminen on toki aina livenä parasta katsottavaa.

Yömäen oheen loistava ajatus on toki vuokrata Serenasta mökki; mökkien vuokraushinnat ovat varsin edulliset. Näin pääsee perjantaina vetämään pitkät mäet vaikka perheen tai kaveriporukan kesken. 

Seuraavaa yömäkeä suunnitellaan pe 10.3 jolloin keskus olisi taas avoinna klo 16-24.

- Mainos -

Kommentit

kommenttia