Home » Ski Sport Finland yhteistyöhön Elämys Groupin kanssa

Ski Sport Finland yhteistyöhön Elämys Groupin kanssa

Ski Sport Finland ry. ja matka- ja tapahtumayritys Elämys Group ovat sopineet yhteistyöstä koskien Ski Sport Finlandin urheilijoiden matkustuspalveluja sekä arvokilpailujen fani- ja sidosryhmäpalveluja. 

Helsinkiläinen Elämys Group on erikoistunut urheilumatkustukseen sekä fani- ja kumppanipalvelujen suunnitteluun ja toteutukseen. Yrityksen muita merkittäviä kumppaneita ovat muun muassa Olympiakomitea ja Hiihtoliitto.

Urheilijat ja sidosryhmät keskiössä

Ski Sport Finland ja Elämys Group tavoittelevat alkaneella yhteistyöllä entistä laadukkaampaa tukea huippu-urheilijoille harjoitus- ja kilpailumatkustuksessa sekä kattavampaa matka- ja oheispalvelua eri sidosryhmille. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteistyökumppanit ja fanit kutsutaan mukaan joukkueiden matkaan.

Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä alppihiihtoyhteisölle tarjotaan entistä enemmän ja parempia mahdollisuuksia olla mukana urheilijoiden kauden tärkeimmissä hetkissä niin kansainvälisissä arvokisoissa kuin kotimaan kisoissakin. 

- Mainos -

Helposti matkaan

Ski Sport Finland ja Elämys Group ovat suunnitelleet yhdessä kisamatkoja ja sisältöjä, jotka ovat tarjolla faneille, kumppaneille, seuroille ja sidosryhmille kustannustehokkaasti ja helposti – tavoite on madaltaa kynnystä lähteä kokemaan urheiluelämyksiä ja kannustamaan Suomen huippuja paikan päälle. Suomessa toimii noin 50 alppi- ja freestylehiihtoseuraa, joiden jäsenille pyritään tarjoamaan entistä sujuvampaa matkustusta.

Elämys Groupin kuluttajabrändinä hiihto -ja fanimatkoilla toimii Elämysmatkat.

Palveluksessa Suomen ainoa urheiluryhmien matkustukseen erikoistunut matkatoimistotiimi

Ski Sport Finlandin matkustuksesta vastaava asiakkuuspäällikkö Nunnu Kivikari uskoo, että Ski Sport Finlandin, Hiihtoliiton ja Olympiakomitean palvelemisessa samalla tiimillä on synergiaa.

”Urheiluryhmien ja joukkueiden matkustuksen tarpeet ovat yksilöllisiä, mutta tietyt haasteet toistuvat lajista ja matkasta toiseen”, hän sanoo. 

Hänen mukaansa tiukat aikataulut, viime hetken muutokset ja nopeisiin tilanteisiin reagoiminen myös luovilla matkustusratkaisuilla ovat Elämys Groupille tuttuja. 

”Elämys Groupin juuret ovat talviurheilussa, joten Ski Sport Finlandin talvilajit istuvat täydellisesti urheiluperheeseemme”, Kivikari sanoo tyytyväisenä.

Ski Sport Finlandin joukkueille ja henkilöstölle varataan satoja lentomatkoja vuosittain. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu majoitus- ja autonvuokrauspalveluita sekä muita matkanjärjestelyihin liittyviä palveluntarpeita.

”Alppi- ja freestylehiihtäjien matkustaminen ja siihen liittyvä kokonaislogistiikka ympäri vuoden ja ympäri maailman on uskomaton palapeli, joka rakentuu vain vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Joukkueen mukana kulkee mitä erikoisinta matkatavaraa omista porttikepeistä kuntopyöriin”, Nunnu Kivikari kertoo. 

Sinivalkoista väriä katsomoihin

Elämys Group haluaa toiminnallaan tukea niin maajoukkuetoimintaa kuin myös tehdä urheilutapahtumiin matkustamisen mahdollisimman helpoksi.

”Tavoitteenamme on myös vastata alppihiihdon fanimatkojen kysyntään ja saada yhdessä lisää sinivalkoista väriä kansainvälisten kisatapahtumien katsomoihin”, sanoo Kivikari.

Kumppanuus tukee Ski Sport Finlandin strategiaa

Ski Sport Finlandin strategisena tavoitteena on olla kiinnostavin lajiliitto vuoteen 2021 mennessä. Kiinnostavuutta luodaan tuotteistamalla tapahtumia ja luomalla elämyksellistä fanisisältöä. Yhteistyö Elämys Groupin kanssa tukee näitä strategisia tavoitteita. 

Ski Sport Finlandin ja Elämys Groupin yhteistyössä syntyy kisamatkapaketteja myös faneille, seuroille ja Ski Sport Finlandin kumppaneille. Ensimmäiset fanimatkapaketit ja kumppanipaketit Leville ja Kitzbüheliin ovat jo myynnissä. 

Elämys Group toimii myös yritysten henkilöstö- ja asiakastapahtumakumppanina, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tapahtuma- ja matka-alan osaamista. Elämys Groupin tapahtumatiimillä on vyöllään satoja tapahtumatoteutuksia yli 50 maassa ja matkatiimi on erikoistunut rakentamaan matkustus- ja kuljetusjärjestelyt tapahtumien ympärille kustannustehokkaasti ja toimintavarmasti.

Lisätietoa erilaisista urheilumatkustuspalveluista: www.elamysgroup.com

Teksti ANTTI ZETTERBERG

Kommentit

kommenttia