Home » The Original Free’kend 21.3. – 24.3.

The Original Free’kend 21.3. – 24.3.

The Original Free´kend kuuluu kaikille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta: Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta ja Aittakurun vapaalaskukisasta. Kisakokonaisuuden avointen sarjojen voittajat palkitaan Kukkulan Kuninkaallisina.

Pitkän viikonlopun aikana myös sessaillaan hyvässä seurassa hiihtokeskuksen hisseiltä saavutettavilla vapaalaskualueilla ja opitaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta, Free´kend-lähettiläiltä. Viikonloppu sisältää livemusiikkiakin: lauantaina junioreiden palkintojenjaossa klo 16.30 esiintyy Ty Roxy ja lauantai-illan aikuisten palkintojenjaon jälkeen esiintyy Modem.

Kauden kuumimmat välineuutuudet löytyvät tapahtuman ajan Free´kendin test centeristä, mukana menossa ovat tapahtuman pääsponsorit Salomon ja Burton. Test centeristä löytyvät myös mm. Black Crows, PUSU ja Faction.

Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Laskuvälineenä voi olla lumilauta, alppisukset tai telemark-sukset. 7–15-vuotiaat juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa, mutta heille on omat vapaalaskusessarinsa. Ensi keväänä kisasarjoissa ovat ensimmäistä kertaa myös vähän vanhempien laskijoiden masters-sarja ja unisex-sarja. Torstain ja perjantain sessariryhmiin on rajoitetusti paikkoja. 

Freek’endin ohjelma koostuu monenlaisista work shopeista ja opastetuista ryhmäsessareista.

Ohjelmaa ja workshoppreja: Droppailusessarit, seniorisessarit, Splitboard Workshop by Burton, Touring Workshop by Salomon, Pehmeitä käännöksiä ja tekniikkavinkkejä, Pyhän hauskimmat spotit, Rennon laskusessarit kuvaajan kanssa, Pyhän hiihtokoulun opastama retki Ukonhatulle, Juniorisessarit, Huttu-Ukko Challenge, Poker Rando, Aittakuru Freeride, Test Center ja paljon muuta!

- Mainos -

Katso lisätiedot ÄLTÄ

Pyhän Freek’endissä pääsee esimerkiksi opastetusti kalliodroppien makuun.

Kommentit

kommenttia