Home » Tuliterä hissi käynnistyy Iso-Syötteellä

Tuliterä hissi käynnistyy Iso-Syötteellä

Suomen eteläisimmällä tunturilla, hiihtokeskus Iso-Syötteellä tehdään viimeisiä valmisteluita lauantain hissiavajaisia varten. ”Perhealueemme Lumimaan laajennus on ollut pitkä projekti. Konkreettisia töitä on tehty yli puoli vuotta ja nyt uusi hissi ja rinnealue ovat valmiita asiakkaidemme käyttöön” kertoo Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmela. ”Puolen kilometrin mittainen, uusi Leitner-merkkinen hissi on pisin tällä kaudella Suomen hiihtokeskuksiin investoiduista hisseistä.” Kansainvälisestä taloudellisesta alavireestä huolimatta Iso-Syötteellä uskotaan vahvasti palveluiden kehittämisen ja investointien tärkeyteen.

Sen lisäksi, että uusi rinnealueinvestointi on erittäin merkittävä koko alueen matkailuelinkeinolle, on se tärkeä saavutus myös henkilökohtaisella tasolla Terentjeffien perheyritykselle.  Viidentoista vuoden omistajuuden aikana koko perhe on tullut mukaan yrityksen toimintaan. ”Hissin ja rinnealueen rakentaminen on ollut meille kaikille iso ja tärkeä ponnistus. Uskomme että uudistus palvelee asiakkaitamme erittäin hyvin ja koko perheemme seisoo investoinnin takana ylpeänä” kertoo Iso-Syötteen toimitusjohtaja, teollisuusneuvos Jorma Terentjeff. ”Vaikka olemme vuosien aikana investoineet tunturissa erinäisiin kohteisiin, on upouusi hissi hiihtokeskukselle hieno virstanpylväs. Työpöydällä on toki odottamassa jo seuraava kehityshanke!” Terentjeff vihjaa.

Uusi hissi ja rinne avataan juhlallisin menoin lauantaina 12.12. klo 12. Avajaisissa Jenni Jaakkola esittää joululauluja, ohjelmassa myös ilotulitus, mehu- ja makkaratarjoilu, puheita, lastenhoitotalo Hippulassa avoimet ovet ja askartelua. Maskottiporot Musti ja Lysti ilahduttavat lapsia! Uusi hissi on kaikille ilmainen lauantaina klo 12-15. Uuden rinteen lisäksi avoinna eturinne 2. ja perherinne 9. 

Lisätietoa www.isosyote.com

- Mainos -

Kommentit

kommenttia