Home » Paakku – Who else but us

Paakku – Who else but us

Paakku – Who else but us

Paakku-kokoonpano on jälleen ollut täydessä touhussa ja viime talvella nauhalle on jäänyt roppakaupalla todella täyteläistä laskumateriaalia. Näin ollen Paakku22 saa jatkoa ja kauden filmi kulkee nimellä ”Who else but us”. 

20 minuuttista megapläjäystä tähdittävät seuraavat laskijat: Veeti Komsi, Santtu Särkipaju, Aapo Viimavirta, Lauri Kohtala, Sampo Kainulainen, Pyry Valtonen, Emppu Viide, Kimi Vallioniemi, Elijas Jokela, Teemu Tyykilä, Jussi Saari, Topi Halonen, Feeli Rinnekari, Okko Nieminen ja Topi Kuivalainen.

Paakku-projektin osalta Veeti Komsi kommentoi talven tuotosta seuraavasti: 

”Tavoitteena oli kuvata parempi video kuin viime vuonna. Pyrittiin vähentämään filleriklippejä ja kuvaamaan pelkästään hyviä ja siistejä shotteja. Alkutalvesta oli vähän vastatuulta matkassa, sillä lunta ei meinannut olla kuvaamiseen asti. Kun lunta saatiin maahan, niin nostimme kytkintä ja lähdettiin maanteiden kinginä kiertämään paikkoja. Päästiin sitten kuvaamisen makuun ja äijät olivatkin yhtäkkiä ihan liekeissä ja pistettiinkin temput äärirajoille. Pidettiin omat säännöt videon tekemiseen ja olen kyllä fiiliksissä, että saatiin kuvattua tämä video. Jos mä oisin sä, niin menisin YouTubeen kattomaan!”  

- Mainos -

Kommentit

kommenttia