Home » Helly Hansen Ski touring -ilta Swinghillissä!

Helly Hansen Ski touring -ilta Swinghillissä!

Osana Helly Hansen Open Mountain Month -kampanjaa järjestetään Espoon Swinghillissä ski touring -ilta keskiviikkona 31.1. alkaen klo 16.30. Tapahtumassa on mahdollisuus testata skinnausta vuoristo-opas Juho Lukkarin ja tiimin opastuksella joko suksilla tai split-laudoilla turvallisessa seurassa ja ympäristössä. Ohjelmassa myös lumiturvallisuus-klinikka Ski Patrol Mikko Routalan johdolla.

Illan päätteeksi klo 19.00 kokoonnumme Swinghillin tunnelmalliseen rinneravintolaan kuulemaan ammattilaisten ohjeistusta vuorilla ja tuntureilla turvallisesti liikkumiseen ja nautimme pientä iltapalaa.

Helly Hansen haluaa mahdollistaa ihmisille elämän laatua parantavia kokemuksia ulkoilun parissa tarjoamalla varusteita, joiden avulla luonnossa seikkailu on mukavaa ja turvallista. Open Mountain Month -kampanjan avulla ihmisiä innostetaan liikkumaan vuorilla ja tuntureilla ja nauttimaan siitä, mitä luonnolla on tarjottavanaan. Ski touring -ilta on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla hiihtovaellusta turvallisissa olosuhteissa ja opastetusti. Pukeutuminen kelin mukaan. Tapahtumassa mahdollisuus tutustua myös Helly Hansen Odin Backcountry -malliston tuotteisiin. Kaikille osallistujille yllätyslahja.

Välineitä on rajallisesti ja ilmoittautuneet pääsevät testaamaan välineitä tulojärjestyksessä. Tapahtumaan voi tuoda myös omat välineet. Tapahtuma ja tuotteiden testaaminen sekä ski touring lippu ovat ilmaisia, mutta paikkoja on rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset tästä https://forms.gle/2eiyD5MzhyxHeAF8A.

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/923239882709725

- Mainos -

Kommentit

kommenttia