Home » Esittelyssä Helly Hansen Lifa Loft Insulator Jacket

Esittelyssä Helly Hansen Lifa Loft Insulator Jacket

Helly Hansen tekee Suomen alppimaajoukkueen ohella yhteistyötä myös Ruotsin alppimaajoukkueen kanssa. Ruotsalaiset kaipasivat takkia, joka olisi samalla kevyt, lämmin, pieneen tilaan pakkautuva ja siinä olisi myös hieman veden hylkivyyttä. Tuloksena syntyi Helly Hansen Lifa Loft Insulator Jacket.

Takin idea on yhdistää Helly Hansenin LIFA-kuituja Primaloftin täytteeseen. Ratkaisu on 20% kevyempi kuin perinteinen Primaloft tai muu vastaava täyte, mutta omaa silti erinomaisen lämpöarvon. Täytteen lämpöarvo perustuu mikroskooppisen pieniin ilmataskuihin, jotka varaavat kehon tuottamaa lämpöä.

80 g Lifa Loft –täytteellä varustettu takki on pakkautuu erittäin pieneksi, noin ison greipin kokoiseksi, joten sitä voi pitää mukanaan kaikkialla. Syys –ja talviaikaan ei voi koskaan tietää, milloin lämpöä ja mukavuutta kaipaa, joten takki on helppo pitää aina käsillä.

Lifa Loft Insulator Jacket on tyylikkään yksinkertainen, joten se sopii myös esimerkiksi kaupunkikäyttöön. Saatavilla myös naisten mallit.

Miellyttävä päällä

Tyylikästä ja designiltaan yksinkertaista takkia voi käyttää sellaisenaan tai lämpimänä välikerroksena esimerkiksi kuoritakin alla. Lifa Loft –materiaalin vettymättömyys ja hengittävyys mahdollistaa takin käyttämisen niin urheilussa kuin vain ”hengailussakin”.

Lifa Loft Insulator Jacket on mainio vaihtoehto lämpökerrokseksi esimerkiksi hieman kylmempiin alkukauden laskukeleihin tai esimerkiksi fleecen asemesta hiihtovaelluksella. 

- Mainos -

Takin pintamateriaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä. Takissa on myös kaksi vetoketjullista taskua ja vetoketjun takana suojaava tuulilista, joka estää tuulta pääsemästä läpi.

Lifa Loft Insulator Jacketin valmistusmateriaalit ovat Bluesign®-sertifioituja, eikä sen valmistuksessa ole käytetty ympäristölle haitallisia fluorattuja yhdisteitä, joten se on myös vastuullinen valinta. Hintaa takilla on 199 euroa. Lisätietoa www.hellyhansen.com

Teksti ANTTI ZETTERBERG   Kuvat CHRIS JOHNSON.

Lifa Loft -täyte on 20% kevyempää kuin vastaava perinteinen 

Kommentit

kommenttia