Home » Esittelyssä Smartwool

Esittelyssä Smartwool

Amerikkalainen Smartwool sai alkunsa Coloradossa 90-luvun puolivälissä Peter ja Patty Duken toimesta. Nämä kaksi hiihto-opettajaa olivat kummatkin kyllästyneet sukkiin, jotka kutistuivat ja menettivät muotonsa. Sukat kutittivat ja niitä oli epämiellyttävä käyttää. He päättivät alkaa valmistaa sukkia, jotka olisivat miellyttävämpiä ja pehmeämpiä ihoa vasten. Siitä lähtien Smartwool on valmistanut käsitellystä merinovillasta tehtyjä sukkia. Käsittelyn ansiosta villasukat eivät kutita eivätkä kutistu. 

Smartwoolin valikoimasta löydät sukat, jotka ovat suunniteltu erikseen jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi lasketteluun ja lumilautailuun on erikseen laskusukat, joissa paksummat kohdat ovat eri paikoissa lajien tarpeen mukaan. Sukkia on saatavilla myös useissa eri paksuuksissa eri lämpötiloille. Erityistä kiitosta saa ohuet sukat, joiden avulla jalat eivät hikoile niin paljoa kevätsäillä. 

Kesäisiin harrastuksiin saatavilla on myös laaja valikoima vaellussukkia. Smartwool valmistaa myös muita laadukkaita merinotuotteita, kuten aluskerrastoja ja alusvaatteita. 

Smartwoolin sukat erottaa monesti värikkäistä printeistä.

Smartwoolin kaikki tuotteet ovat myös ekologisesti ja eettisesti kestävältä pohjalta valmistettuja. Merkki käyttää Uus-Seelantilaista ZQRX-serfikoitua (www.discoverzq.com/zqrx) merinovillaa. Väreinä Smartwoolin tuotteissa käytetään kasvipohjaisia väriaineita. 

Smartwool–sukat kestävät konepesun. Voit pidentää sukkien käyttöikää kääntämällä ne nurinpäin ennen konepesua. Älä käytä huuhteluainetta. 

- Mainos -

Edustus: Cape Universal / www.capeuniversal.fi

Lisätietoja: www.smartwool.eu

Smartwoolin laskusukat ovat merinosukkien parhaimmistoa. Mallistosta löytyy erikseen sukat lumilautailuun ja lasketteluun sekä useita eri paksuusvaihtoehtoja.

Kommentit

kommenttia