Home » Fischer panostaa myös vaatepuolelle

Fischer panostaa myös vaatepuolelle

FISCHER on 1924 Itävallassa perustettu maailmankuulu brändi, joka tunnetaan erityisesti suksistaan ja monoistaan. FISCHER:in 100-vuotisen historian kunniaksi myös vaatepuoli ottaa nyt isoja askeleita eteenpäin.

Kompaktin malliston suunnittelijana toimii ensimmäinen suomalainen freestyle-hiihdon MM-mitalisti Martti Kellokumpu. Ennen FISCHER:iä Kellokumpu on toiminut mm. Haltin pääsuunnittelijana.

”Halusin luoda malliston intohimoiselle, mutta kuitenkin kevytmieliselle yhteisöllemme. Mallistomme palvelee vaativia kuluttajiamme, jotka kuitenkin haluavat ottaa harrastuksensa rennosti ja pitää hauskaa. Tavoitteenamme on avata valtavaa potentiaalia, joka Fischerilla on vaatepuolella. Uskon, että työmme on vasta alussa”, kertoo Kellokumpu mallistostaan.

Martti Kellokumpu muistetaan menestyneenä freestyle-laskijana, joka voitti mm. prossia vuoden 1986 MM-kisoissa Ranskan Tignesissä. Kellokummusta tuli tuolloin ensimmäinen suomalainen MM-mitalisti freestyle-hiihdossa. Vuonna 1987 hän voitti maailmancupin kokonaiskilpailun. Kellokumpu voitti myös 1982–1988 freestylehiihdossa 11 Suomen mestaruutta.

Kellokumpu muistetaan myös

- Mainos -

Wincom Oy on nimetty FISCHER-lasketteluvaatteiden kumppaniksi sekä Ruotsissa että Norjassa, Vauhti Oy Suomessa. Fischerin edustus Suomessa siirtyi Vauhdille vuonna 2020.

Intoa täynnä oleva Wincom OY:n toimitusjohtaja Ben Lindström uskoo myös brändin valtavaan potentiaalin vaatepuolella. ”Olemme innoissamme ja Fischerin saamisesta ja todella motivoituneita aloittamaan työt, sillä brändin potentiaali on valtava.”

Alla esimerkkejä mallistosta:

Kommentit

kommenttia