Home » Haglöfs Brand Store Helsinki

Haglöfs Brand Store Helsinki

Helsingin ydinkeskustan liikkeestä löydät mallistot kaikkiin tarpeisiin

Näin nettikauppojen aikana mahdollisuus sovittaa vaatteita on jo luksusta. Haglöfsin tuotteita löytyy toki kohtuullisen hyvin kotimaan eri kivijaloista, mutta vaativamman käyttäjän tuotesarjoja kuten ROC tai L.I.M ei ihan joka kaupasta löydä, ainakaan kovin laajalla skaalalla. 

Jos nettiostokset ja väärän kokoisten tuotteiden vaihtorumba ei innosta, niin loistava mahdollisuus tutustua Haglöfsin uutuuksiin ja laajaan mallistoon löytyy aivan Helsingin keskustasta, World Trade Centeristä, Keskuskadulta. Haglöfs Brand Store on suoraan Haglöfsin operoima liike, jonka valikoimaan kuuluu pitkälti merkin koko sen hetkinen valikoima. 

Housuista löytyy eri lahjepituuksia suoraan liikkeestä ja jos jotain mallia ei ole, se voidaan tilata.

Miksi sitten kivijalka? Jälleenmyyntipisteet eivät pysty välttämättä ylläpitämään tämän kokoista valikoimaa ja asiakkaan kannalta on järkevää nähdä koko valikoima kerralla. Lisäksi erikoisliike pystyy pitämään valikoimissaan erikoiskokoja ja malleja. Muun muassa housuista löytyy pidempää ja lyhyempää lahjepituutta perusmallien ohella. Lisäksi ensi kaudelle on tulossa jälleen useamman X:n isoja kokoja useista malleista. Jos jotain tuotetta tai väriä ei suoraan hyllystä löydy niin sen voi tilata suoraan Haglöfs Brand Storeen. 

Laskettelu-, ulkoilu- ja vaellusvaatteiden lisäksi liikkeestä löytyy esimerkiksi kattava kenkä- ja reppuvalikoima. Liike auttaa mahdollisuuksien mukaan auttaa myös pikku puutteissa ja korjauksissa. Haglöfsin nettikauppatilauksia ei voi ainakaan vielä palauttaa liikkeisiin, mutta voit vaihtaa tuotteen liikkeessä oikeaan kokoon, jos kyseistä tuotetta löytyy hyllystä. 

Erikoissarjat, kuten The Roc, ovat hyvin ja laajasti esillä.

Kauden mielenkiintoisissa väriyhdistelmissä löytyvät klassikot, kuten Vassi, koristavat muiden uutuuksien ohella näkyvästi hyllyjä ja tuotteita löytyy hyvin sekä miehille että naisille. Suosittelemme tutustumaan!

- Mainos -

Haglöfs Brand Store
Keskuskatu, 00100 Helsinki
020 155 2575
store.helsinki@haglofs.fi

Teksti ja kuvat: Mikko Kempas

Kommentit

kommenttia