Home » Helly Hansen Lifa Loft taipuu moneen käyttöön.

Helly Hansen Lifa Loft taipuu moneen käyttöön.

Suomen alppimaajoukkueen pääyhteistyökumppani ja vaatettaja Helly Hansen kehitti tälle kaudelle yhteistyössä Primaloftin kanssa oman lämpöä eristävän täytteensä Lifaloftin, joka eristää sisäänsä enemmän ilmaa kuin perinteinen polyester. Lifaloftin loistavia ominaisuuksia voidaan hyödyntää nyt entistä kevyemmissä ja käyttökelpoisemmissa vaatteissa.

Lifaloft-eristys perustuu ajatukseen sisällyttää enemmän ilmaa eristävään kerrokseen, sillä kehon lämmöstä lämmennyt ilma eristää tehokkaasti ulkopuolelta tulevaa kylmyyttä. Lifaloft-kuidut eivät ime kosteutta, jolloin ulko- tai sisäpuolelta tuleva kosteus ei estä Lifaloftin lämmöneristystä. 

Kaikki Lifaloft-malliston vaatteet ovat vettä hylkiviä ilman haitallisia fluoriyhdisteitä.

Tämä ominaisuus tekee Lifaloftista täydellisen ympärivuotisiin aktiviteetteihin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ja mikä parasta, Lifaloftin valmistus tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja kuluttaa vähemmän vettä polyesteriin verrattuna. 

Lifaloft-täytteellä olevia vaatteita löytyy niin miehille kuin naisillekin. Erityisestä Insulator-mallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä lasketteluun, retkeilyyn että aktiiviseen vapaa-aikaan aina multisport-lajeista offarihiihtoon. Lisätietoa www.hellyhansen.com.

200 euroa maksava hupullinen naisten Lifaloft Hybrid Insulator Jacket on monikäyttöinen vaate.
200 euron hintaisessa Helly Hansen Lifaloft Hybrid Insulatorissa yhdistyvät joustavat hihat ja eristetty vartalo-osa.
Naisten pitkä 260 euron arvoinen Lifaloft-anorakki on malliston erikoisuus.

Teksti ANTTI ZETTERBERG   
Kuvat HELLY HANSEN

- Mainos -

Kommentit

kommenttia