Home » Hill Ski Rent monipuolistuu

Hill Ski Rent monipuolistuu

Neljässä hiihtokeskuksessa, Ylläksellä, Rukalla, Tahkolla ja Levillä toimiva vuokraamo ja myymälä Hill Ski Rent panostaa yhä enemmän monipuolisuuteen ja laatuun. Monipuoliselle tarjonnalle on yhä enemmän kysyntää, sillä yhä useammin hiihtokeskukseen saapuva haluaa harrastaa useampaa lajia vierailunsa aikana. 

Vuokraamoiden peruspalveluiksi katsotaan alamäkilajeihin liittyvät varusteet. Mikäli varusteita on eritasoisille laskijoille, aina parempi. Nyt varusteita pitää kuitenkin olla tarjolla kaikenlaiseen talviulkoiluun. 

”Nykyasiakaskunta toivoo perusvuokraamotuotteiden lisäksi laadukkaita, pro-tyyppisiä välineitä sekä erityisen hyvää asiakaspalvelua. Nämä ovat meillä Hill Ski Rentin toiminnan ytimessä”, kertoo Hill Ski Rentin Esa Valonen 

Testaa ja osta 

Hiihtokeskuksessa toimiminen on tehnyt yhtiön testaa ja osta -palvelusta hyvin suositun. Esimerkiksi vapaalaskusuksia tai paukkureppuja voi vuokrata ennen ostopäätöstä. Myös pro-tasoisia rinnetuotteita kysytään ja tarjotaan yhä enemmän. 

Monipuolistumisen tarpeen esimerkiksi Valonen kertoo tuoreen tapauksen Ylläkseltä. 

- Mainos -

”Asiakasryhmä oli Ylläksellä viikon. He halusivat kokeilla joka päivä jotain uutta lajia. Koska olemme panostaneet ja tulemme jatkossakin panostamaan voimakkaasti monimuotoisiin tuotteisiin ja palveluihin, olivat asiakkaat erityisen tyytyväisiä lomaviikkoonsa.” 

Tutustu: hillskirent.fi

Kommentit

kommenttia