Home » MVP-Trading Oy hoitaa HEADin Suomessa

MVP-Trading Oy hoitaa HEADin Suomessa

Lasketteluvälineistään sekä tennis-, squash-ja padeltuotteistaan ja tekstiileistään tunnettu HEAD on järjestellyt jakeluaan Pohjoismaissa siirtämällä brändin tytäryhtiönsä HEAD Scandinavian vastuulle. HEAD Scandinavian pääkonttori sijaitsee Ruotsin Åressa. Suomessa kaikki HEADiin liittyvä hoituu alalla pitkään toimineen Marko Pitkärannan kautta. Pitkärannalla on HEADin kanssa agenttisopimus ja hän tekee työtä yrityksensä MVP-Trading Oy:n nimissä, osana HEAD Scandinavian tiimiä.

”Olen kiitollinen HEADin minulle tarjoamasta mahdollisuudesta. Reilu vuosi on rakennettu uutta organisaatiota ja toimintatapoja niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja pikkuhiljaa alkaa näyttää oikein hyvältä. Teemme päivittäistä kokonaisvaltaista yhteistyötä HEAD Scandinavian ja HEAD Sport GmbH:n Itävallan pääkonttorin kanssa, joten omat vaikutusmahdollisuudet asioihin ovat huomattavasti paremmat kuin maahantuonnin aikaan”, sanoo Marko Pitkäranta.

Pitkärannalla itsellään on 26 vuoden kokemus urheilukaupasta. Ensin vähittäismyynnissä Intersport-liikkeessä ja vuodesta 2004 alkaen maahantuonnin puolella myyntiedustajana ja tuotepäällikkönä. Ennen yrittäjyyttään hän hoiti HEAD-myyntiä merkin pitkäaikaisen maahantuojan Oy Anglo-Nordic Ab:n palveluksessa. Anglo-Nordic jatkaa HEADin avainasiakkaana vuokraamoketjunsa Hill Ski Rentin kautta. 

Pitkäranta kertoo HEADin talviurheiluvälineiden jälleenmyynnin kulkevan tällä hetkellä vahvasti alan erikoisliikkeiden ja vuokraamojen kautta. Kisasuksikauppa on Suomessa keskitetty Mankkaan Suksihuolto Oy:lle. Palloilumyynnissä hallit ja niiden proshopit ovat niin ikään vahvoja, mutta myös perinteisemmistä urheiluliikkeistä ja -ketjuista löytyy HEADin valikoimaa. Padelin myötä jälleenmyyntiverkosto on laajentunut roimasti.

HEADin tarjonta niin talviurheilun kuin palloilunkin puolella kattaa välineet laajalla skaalalla harrastajista maailman kovimpiin ammattilaisiin. HEADin urheilijat keräävätkin vuosittain hurjan määrän kristallipalloja, MM-mitaleja sekä Grand Slam- ja ATP-turnausvoittoja. Suomalaisista merkin tallissa urheilevat mm. alppihiihtäjä Samu Torsti ja tennistähti Emil Ruusuvuori. Marko Pitkärannan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta m.pitkaranta@head.com 

- Mainos -

Lisätietoja: www.head.com

Kommentit

kommenttia