Home » Vuokatti tehostaa lumetusta ja rakentaa majoitusta

Vuokatti tehostaa lumetusta ja rakentaa majoitusta

Vuokatissa lunta tulee jatkossa entistä enemmän ja tehokkaammin, sillä lumetuslinjaa on vahvistettu kesän aikana sekä valmisteltu tulevia rinne laajennuksia silmällä pitäen. Tulevalle kaudelle uudistetaan myös pulkkamäen ja snowtubingin aluetta.

Vuokattiin rakennetaan myös uutta majoitusta. Kattikeskuksen ympärille on nousemassa useita kerrostaloja ja länsirinteitä laajennetaan vaaran laelle saakka seuraavien vuosien aikana. Länsirinteen rakennushankkeen takana on SkiOne Group Oy yhdessä Rakennusliike Halosen kanssa. Hankkeen esisopimuksen mukaan alueelle rakennetaan kolme kerrostaloa, liikekiinteistö, sekä liike- ja huonekiinteistö. Rinteen alaosaan rakennettavat huoneistot ovat ski-in ski-out -tyyppisiä. Ensimmäisten huoneistojen tulisi olla valmiina 2024. Niistä on helppo pääsy hissin ala-asemalle ja ladut sijaitsevat niiden välittömässä läheisyydessä. Vieressä on tarjolla myös kaikki tarvittavat palvelut. Kattikeskuksen laajentaminen rinteiden suuntaan mahdollistaa myös entistä laajemmat liiketilat.

Länsirinteille nykyisen hissin linjalle on tulossa myös tulevaisuudessa uusi tuolihissi, joka ulottuu nykyistä pidemmälle. Hissi- ja rinneinvestoinnit ovat erittäin merkittäviä ja arvoltaan noin 10 miljoonaa euroa. Summa käsittää hissin rakentamisen lisäksi rinteiden laajentamisesta, muokkauksesta, valaistuksesta ja lumetuksesta koostuvat kustannukset.

Rakennusten osalta hanke on tarkoitus saattaa vauhtiin ensi kevään aikana ja uuden hissin ja rinnealueen osalta sitten seuraavana. 

Uudet huoneistot sijaitsevat aivan rinteiden tuntumassa lähellä hissin ala-asemaa ja hiihtolatuja
Asunnooista on tulossa moderneja ja valoisia.

- Mainos -

Kommentit

kommenttia