Home » Sappee Dreampark by Hans & Joel

Sappee Dreampark by Hans & Joel

Keväällä Suomi täyttyy laskutapahtumista. Pehmeätä kevätparkkia etsivän ei aina tarvitse suunnistaa Lappiin saakka, vaan myös etelästä löytyy hyvää meininkiä. Yksi paikkansa eteläisen Suomen tapahtumakalenterissa vakiinnuttanut tapahtuma on Dreampark Sappeella. 

Dreampark on lumilautailijakaverusten Joel Lahden ja Hans Kestilän visioima tapahtuma, missä Sappeen pääparkki laitetaan keväällä uuteen uskoon ja täyteen sellaisia linjoja ja laitteita, mitä yleensä ei pääse vetämään. 

Parkkia muotoillaan koko tapahtumaa edeltävä viikko vapaaehtoisvoimin ja monet muodot ovatkin sellaisia, mitkä pitää rakentaa käsivoimin ja eikä niiden normaali kunnossapito kauden aikana edes onnistuisi kissalla. Viime keväänä yksi tällainen idea oli kahden peräkkäisen bowlin yhdistelmä, joista hurjimmat hyppivät kokonaan yli. 

Laudat ja sukset sulassa sovussa

Vaikka tapahtumaa ovat rakentamassa lautailijat, ei se ole pelkkä lautailutapahtuma, vaan suksilaskijat ovat mukana tasaveroisesti. Kisa on sessiomuotoinen, joten mitään yksilöraneja ei tapahtumassa nähdä, vaan päivän päätteeksi palkitaan parhaiten parkkia vetäneet erikoispalkintojen kera. 

Mausteena tiimikisa

Viime kerralla toteutettiin tiimikisa, jossa 4 laskijaa oli yhtä aikaa radalla ja tarkoitus oli laskea mahdollisimman hyvin joukkueena. Parkin yläpäässä oli viime kaudella myös tehtävätaulukko mikä osoittautui varsin suosituksi. Lista laittoi laskijat yrittämään asioita, joita ei muuten tulisi juuri yritettyä. 

Tämän kauden osalta tarkemmat suunnitelmat ovat vielä auki, mutta varmaa on että parkissa tulee taas olemaan ikimuistoista laskettavaa niin vanhoille kuin nuorillekin. 

- Mainos -

Tapahtuman hyvä puoli onkin, että myös vanhemmat laskijat löytävät carving-linjansa parkin muodoista ja kulmista, eikä tarvitse vain painaa vain sitä isointa hyppyriä kohti. 

Sappee Dreampark 19.-21.4.2019

FB: facebook.com/DRMPRK/

Event Facebookissa
facebook.com/events/334221350659052/

Instagram: @sappee_dream_park

Dreampark on täynnä erikoista laskettavaa, mikä innostaa kokeilemaan oudompiakin temppuja. 

Kommentit

kommenttia