Home » Pyhälle laajentaa rinne- ja ravintolavalikoimaa ja uusi Kultakero 1 avaa ovensa laskukansalle

Pyhälle laajentaa rinne- ja ravintolavalikoimaa ja uusi Kultakero 1 avaa ovensa laskukansalle

Kultakero projektin ensimmäinen vaihe valmistuu kun Kultakero 1 avaa ovensa. Samaan aikaan rekentaminen jatkuu Kultakero 2 projektin myötä. Viime talvet Pyhätunturin hiihtokeskuksen vieraat ovat saaneet katsella hotellitasanteella kuopasta nousevaa uutta uljasta rakennusta. Vuonna 1966 avattu Pyhätunturin perinteikäs hotelli oli alkuperäiseltä nimeltään Kultakero, mutta on sittemmin saanut nimekseen Hotelli Pyhätunturi. Nyt Kultakeron klassikkonimi otetaan jälleen käyttöön uusien rakennusten myötä. Hotelli Kultakero 1 avaa ovensa kauden 22-23 aikana, kun Kultakero-projektin ensimmäinen vaihe valmistuu. Uuden hotellin yhteyteen aukeaa PyhäStore sekä uusittu vuokraamo, josta löytyy mm. kattava vapaalaskuvalikoima. Kesällä 2023 vuokraamossa saatavilla on myös vuokrapyöriä.

Pyhän asiakkaita palvelevat ensi talvena myös joulukuussa Hotelli Pyhätunturiin avautuva CAMP Kitchen & Bar sekä Pohjoisrinteiden ala-asemalle avautuva Hanki Baari.

Lisäksi Pyhän pohjoisrinteille aukeaa uusi seikkailullinen Pohjoisrinne, jolla on pituutta kaksi kilometriä. Tavoite avata Pohjoisrinteet ja PohjoisExpress-tuolihissi asiakkaisen käyttöön osuu juuri sopivasti itsenäisyyspäivää edeltävälle viikolle. 

Teksti: Toimitus Kuvat: Pyhä & Simo Vilhunen

- Mainos -

Kommentit

kommenttia