Home » Talman Werneri Park -lumipuuhamaa -parasta koko perheen kesken

Talman Werneri Park -lumipuuhamaa -parasta koko perheen kesken

Monipuolisuus on päivän sana myös laskettelukeskusten palveluissa. Etelän monipuolisimpia palvelukokonaisuuksia on Talman hiihtokeskuksen oma lasten- ja lastenmielisten maailma Werneri Park. 

Werneri Park on käytössä kaikilla hissilipuilla, mutta sinne voi ostaa edullisemman lipun myös erikseen. Werneri Park sijaitsee laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä, mikä on kätevää lasten kanssa laskettaessa. Vähän isommat lapset voi laittaa itsenäisesti Wernerin puolelle sillä aikaa kun aikuiset voivat käydä itse laskettelukeskuksen puolella tai syömässä Talman ravintolassa.

Uutuutena tähän kauteen on Talman ravintola lisännyt listalleen thaimaalaisen ruoan perinteisten hampurilaisten, pitsojen ja pastojen lisäksi. Itse Werneri Parkista löytyvät mattohissillä toimivien lastenrinteiden lisäksi renkailla laskettavat jääliukumäet, karuselli ja suosittu tunneli. Tuubit, liukurit, pulkat ja kelkat löytyvät paikan päältä, joten omia ei tarvitse tuoda. 

Karusellissa voi harjoitella hauskanpidon lisäksi myös laskettelun alkeita.   
Tunneli on lasten suosikki. 
Laskuvälinen kirjo on runsas ja niitä löytyy valmiiksi rinteestä. 

Parkkilaskun alkeet löytyvät Werneristä

Harjoitusrinteessä on pari pientä hyppyriä ja pieni rainbow-pressiboksi, joiden avulla laskemisen harjoittelu muuttuu nuorten mielestä huomattavasti hauskemmaksi. Kun pelkkä kurvailu ei riitä, tuntee lapsi itsensä sankariksi kun uskaltautuu hyppäämään ilmaan tai ajamaan pienen pressin läpi. Laskutekniikka ja tasapaino kehittyvät kuin itsestään. Mattohissillä on hyvä ja helppo nousta ylös kaikilla välineillä, eikä pulkkamäessäkään ala väsyttämään niin nopeasti. 

Wernerin harjoitusrinteen pienet hyppyrit ja pressit innostavat lapsia lajin pariin. 
Mattohissit helpottavat liikkumista Wernerissä. 

Syntymäpäivät lapsille

Talvella ei tarvitse viettää lasten synttäreitä sisällä vaan Talma tarjoaa mahdollisuuden järjestää lasten synttärit. Tarjolla on kaksi eritasoista synttäripakettia 29 euroa/hlö ja 25 euroa/hlö. Synttäripaketin voi myös räätälöidä haluamakseen. 

Werneri Parkissa voi myös grillata omia eväitä kodassa tai muilla avotulipaikoilla. Werneri Park yhdistettynä Talman monipuolisiin rinteisiin tarjoaa tekemistä koko perheelle ja koko päiväksi.

- Mainos -

Werneri Park onkin hyvä syy sijoittaa ensi vuonna Talman kausikorttiin kevään tarjouksesta, sillä lumipark tarjoaa vastinetta rahoille säästä riippumatta. Jos rinteet ovat jäässä niin rengasliuku toimii sitäkin paremmin ja lapset lähtevät mäkeen paljon helpommin kun luvassa on myös väliaikaviihdettä Wernerin puolella. 

Liput

Voimassaolevalla hissilipulla sisään ilmaiseksi!

1 päivä = 14 euroa

Arki-iltalippu (16-20.30) = 9 euroa

Perhelippu (4 henkeä) = 45 euroa

Werneri Parkin lippuhinnat sisältävät etäkortin. Omalla etäkortilla euron säästö per lippu. Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Teksti ja kuvat: Mikko Kempas

Kommentit

kommenttia