Home » SPY tekee paluun Suomen markkinoille
Spy Neonsun

SPY tekee paluun Suomen markkinoille

Kalifornialainen aurinko- ja laskulasimerkki SPY on saanut Suomeen uuden maahantuojan. Merkkiä tuo jatkossa maahan Neonsun Oy.

SPYn filosofiana on hauskan pito. Urheilun ja liikkumisen ei tarvitse olla veren maku suussa suoritettua sykkeet korkealla puurtamista, vaan iloista aktiivista hengailua ja hauskan pitoa!

Spy puolestaan suhtautuu elämään avoimesti, hyvällä huumorilla ja leikkimielisesti. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa, eikä aina voi miellyttää kaikkia!  Pitää jutun hyvän maun rajalla, sen paremmalla puolella. On hullutteleva, muttei piittaamaton. SPYn muotoilu on erottuvaa sekä tunnistettavaa, ollut jo vuodesta 1994.

Happy lens 

Spylla on oma linssiteknologiansa Happy Lens, joka suodattaa valoa tavalla, joka tekee näkemisestä miellyttävää. Patentoitu linssitekniikka säilyttää auringonvalon luonnolliset terapeuttiset vaikutukset ja tarjoaa erinomaisen näkymän. Kontrasti ja tarkkuus tuovat esiin maaston muodot, kun taas parannettu värintoisto mukailee ihmisen silmälle miellyttäviä värejä. 

SPY Raider 

Himohiihtäjän lasivalinta. Erittäin laajan näkökenttä, tehokas ilmankierto, vaihtolinssi sekä kolmikerroksinen reunapehmuste lisäävät käyttömukavuutta. Hihnan sisäpinnassa on silikoniraidat helpottamassa sen paikallaan pysymistä. Huurtumisenestokäsittely ja Scoop -ilmankiertojärjestelmä huolehtivat näkymän selkeydestä. 

- Mainos -
Spy Raider

Kommentit

kommenttia