Home » Haltin uusimman Kallio® -malliston Bergga parka voitti arvostetun ISPO Award-palkinnon lokakuussa 2022

Haltin uusimman Kallio® -malliston Bergga parka voitti arvostetun ISPO Award-palkinnon lokakuussa 2022

Urheilukaupan arvostettu ISPO-messutapahtuma arvioi vuosittain merkittävimmät ja kiinnostavimmat tuotteet sekä innovaatiot ISPO Award -palkinnolla. Kansainvälinen alan osaajista koostuva raati tutustuu satoihin tuotteisiin ja valitsee joukosta määrätyin kriteerein parhaat tuotteet. Tällä kertaa kilpailu oli erittäin tiukka. Yli neljäkymmentä innovatiivista tuotetta valittiin viimeiselle arviointikierrokselle, ja nämä tuotteet testattiin ja arvioitiin Itävallan Garmisch-Partenkirchenissä. Haltin Bergga parka Kallio® by Halti® -mallistosta valikoitui ISPO Award 2022 voittajaksi.

Modernia designia ja teknisiä ominaisuuksia
Yhdistelmä modernia, kaupunkityylistä designia ja älykkäitä teknisiä ominaisuuksia erottaa Bergga parkan klassisten talvitakkien joukosta. Erityisesti huomio kiinnittyy innovatiiviseen, 3D-tunnelimaiseen airflow-vuorirakenteeseen, joka mahdollistaa erittäin hyvän lämmönerityksen pienellä painolla”, lausui Andi Spiess, ISPO Award raadin jäsen ja ISPO.com toimittaja.

Bergga parkan luova prosessi
Kallio® -malliston suunnittelija Hanna Koivula kertoo parka-takin suunnitteluprosessista: ”Takin suunnittelu lähti intohimosta luoda korkealaatuinen, synteettisellä materiaalilla vuorattu talvitakki, joka olisi yhtä lämmin ja pehmeä kuin untuvatakki. Kun pohdimme vaatteen koko elämänkaarta, se rohkaisi meitä etsimään innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Nyt voimme ylpeänä todeta, että Bergga on yksi Kallio® by Halti® malliston monomateriaalituotteista. Takin lämmön eristämisen salaisuus piilee innovatiivisessa, tunnelimaisessa 3D-airflow vuorirakenteessa. Sen ansiosta käyttäjän kehon lämmittämä ilma pääsee liikkumaan takin sisällä, joka tekee siitä erityisen lämpimän lisäämättä takin kokonaispainoa. Lisäksi takin etuosassa on tuplavetoketju. Tyylikäs ja tekninen kuorikangas antaa suojaa jopa kovimpia tuulia ja rankimpia sadekuuroja vastaan. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, kuten pitkät sivuvetoketjut, tilavat taskut ja tyylikkäät mustat, heijastavat elementit helpottavat kaupunkilaisen elämää. Ajattomalla muotoilullaan Bergga tuo käyttäjälleen lämpöä ja suojaa useiden vuosien ajan”, Hanna kuvailee.

Kallio® by Halti®
Haltin Kallio®-mallisto tuotiin markkinoille elokuussa 2022. Malliston suunnittelun lähtökohtana ovat Haltin tekninen osaaminen, luontoa kunnioittavat arvot ja vuosikymmenten kokemus pohjoisnavan ankarista olosuhteista. Elämme pohjoisen vaihtelevassa ilmastossa, jossa pimeys, kylmyys, arktiset tuulet ja sateet ovat koulineet meistä ääriolosuhteiden asiantuntijoita. Sääolosuhteet kaupungissa voivat olla yhtä haastavia kuin ulkona luonnossa – siksi olemme luoneet urbaanille kuluttajalle sopivan malliston, jossa on sopivasti särmää, ajatonta eleganssia ja rouheutta, teknisyyttä unohtamatta. Tinkimätön unisex-asenne ja tyylikkäät väriyhdistelmät tekevät vaatteista pitkäikäisiä ja poikkeuksellisen toiminnallisia.

Tutustu tästä Kallio®-mallistoon: https://www.halti.fi/collections/halti-kallio-mallisto

- Mainos -

Lue lisää ISPO Award voittajista: These are the new winners of the ISPO Awards 2022 at a glance.

Haltin edelliset ISPO Award voitot:
2021 Gifted Ski jacket, Snowsport category
2019 Hiker Next Generation jacket, Outdoor Lifestyle apparel category
2016/17 Carbon Fiber Expedition Sled, Outdoor Hardware/Snow Expedition Equipment

Kommentit

kommenttia