Home » Käyttökokeessa Haglöfsin lasten malliston Barrier & Swook Jacket

Käyttökokeessa Haglöfsin lasten malliston Barrier & Swook Jacket

Tällä kertaa lapsityövoiman käyttö oli sallittua, jopa toivottuakin. Haglöfs esitteli tähän kauteen lapsille laskettelumalliston, josta löytyy kuoriasuja ja välikerroksia. Meille valikoitui käyttöön vastuullisista lähteistä valmistetut Barrier-kevyttoppa sekä Swook-fleece.

Barrier

Barrier on kuoriasun alle tai sellaisenaan käytettävä kevyttoppatakki. Täytteenä on synteettinen Bluesign-sertifioitu QuadFusion 80 g. Pintamateriaali on lasten käyttöön hyvin sopivaa likaa ja kevyttä kosteutta hylkivää polyesteriä.

Alvar käytti Barrieria sellaisenaan, koska se oli hänestä niin makean näköinen. ”Mä haluan mieluummin pitää fleeceä laskutakin alla ja tätä vaikka after ski:ssä”, hän totesi kun kehotin ottamaan Barrierin laskutakin alle.

Barrierin kanssa kelpaa patsastella myös iltaelämässä.

Barrier on kevyt ja mukava takki, jolla pärjää noin viiden asteen pakkasessa, jos alla on normaalit käyttövaatteet, jolloin takki sopii hyvin myös juniorin sporttisempaan kaupunkikäyttöön, kuten esimerkiksi luisteluun.

- Mainos -

99,90 euron hintainen takki ei häviä ominaisuuksiltaan mitenkään aikuisten vastaaville. Harrastava juniori osaa arvostaa toimivaa takkia, jonka kanssa hän kehtaa myös hengata kavereiden kanssa. Tämän lehden sivuilta löytyy myös kuva, jossa äitikin otti takin käyttöön afterissa. Saatavilla kolme eri väriä. Lisätietoa www.haglofs.com

Swook Junior

Swook Junior käytännössä sama kuin pitkään tuotannossa ollut aikuisten Swook. Se on valmistettu vastuullisista lähteistä ja on Bluesign-sertifioitu. Swookin kudottu pinta tekee siitä edustavamman kuin perinteisestä fleecestä. Swookista muodostui Alvarin suosikki välikerrokseksi, mutta se pysyi päällä myös mäkipäivän jälkeen. ”Ihanan mukava ja taskut on hyvät”, 11-vuotias totesi, kun tivasin kommenttia. Hinta 74,90 euroa. Saatavilla kolme eri väriä.

Swook Junior on lämmin ja mukava.

Lisätietoa www.haglofs.com

Teksti ja kuvat ANTTI ZETTERBERG .  Testaaja ALVAR ZETTERBERG

Kommentit

kommenttia