Home » Himoksen rinteillä panostetaan uusiin lumielämyksiin

Himoksen rinteillä panostetaan uusiin lumielämyksiin

Himoksen rinteillä panostettiin isosti uuteen lumielämykseen kaudelle 2019/2020. Länsirinteillä sijaitsevien lastenrinteiden ja caravan-alueen kylkeen rakennettiin kesällä 2019 noin 100 m pitkä katettu SunKid-mattohissi ja kaksi uutta harjoittelurinnettä sekä tuubimäki. Lisäksi alueelle rakennettiin kaksi uutta laavua ja leikkipaikka. Investoinnin myötä lasketteluun ja muuhun lumi-iloitteluun varattu alue kasvoi noin kahden hehtaarin kokoiseksi lumimaailmaksi, joka sai nimekseen HimosLumila.

Lumilassa on laskettelun ja lautailun harjoitteluun viisi helppoa rinnettä, kaksi mattohissiä ja sompa- sekä naruhissit. Lumilassa voi laskea myös pulkalla ja rattikelkalla, mutta alueen ehdoton vetonaula on tuubirenkailla laskeminen. Katettu mattohissi vie ylös mäkeen sekä laskettelijat että tuubilla ja pulkalla laskevat. Tuubilla ja pulkalla lasketaan hissin oikealla puolella ja laskettelua voi harjoitella tuubin vasemmalla puolella.

Pääsymaksullisen alueen hintaan sisältyy tuubien, pulkkien, liukumattojen ja rattikelkkojen käyttö. Alle 4-vuotiaat touhuavat veloituksetta Lumilan aluelipun tai voimassa olevan hissilipun (kausi-, tunti- tai päiväkortti) omaavan huoltajan seurassa. Huoltajat voivat ostaa Lumilaan myös edullisen huoltajalipun, jos eivät itse laskettele. Isovanhemmat pääsevät Lumilaan mukaan veloituksetta.

Taukoa voi viettää ulkoilun lomassa omia eväitä nauttien Lumilan kolmella tunnelmallisella laavulla. Peikkolaavun ja Joonan kumpu -rinteen välissä on myös lämpimät WC-tilat vaipanvaihtotasoineen.

VINKKI! Himoksen välinevuokraamosta alle 7-vuotiaat saavat tunnin ajaksi veloituksetta lainaan laskettelusukset tai -laudan. Lumila on ehdottomasti paras paikka uuden lajin harjoitteluun tai uuden välineen kokeiluun. 

- Mainos -

Lue lisää: himos.fi

Kommentit

kommenttia