Home » Nyt kannattaa hiihtää 25-vuotisjuhliaan viettävällä Sappeella

Nyt kannattaa hiihtää 25-vuotisjuhliaan viettävällä Sappeella

Neljännesvuosisata Sappeeta tuo mukanaan uudistuksia ja haastaa kaikki aktiivisesti rinteisiin Snowchallenge 2017 -kausikorttikampanjan myötä. Alkavalle kaudelle parannetaan entisestään lapsiperheiden ja aloittelijoiden toiminnallisuutta ja viihtyvyyttä rinnealueella. Hyvin suunniteltu uusi Family Park mahdollistaa perheen pienimpien ja aloittelijoiden laskettelun sekä lumilautailun ilot turvallisesti aidatulla alueella.

Suomi 100 ja Sappee 25 vuotta innoittivat ainutlaatuiseen kausikorttikampanjaan. Sappeen puuhamiehet Juha Marjanen ja Jouko Poukkanen ”viilasivat” sekä ennakkohintaisen kausikortin että vuokravälinepaketin hinnan koko kaudeksi alle sataan euroon. ”Tavoitteenamme on kiittää kanta-asiakkaita sekä kannustaa kaikkia käymään rinteessä säännöllisesti. Kynnys lajin aloittamiselle, vaikka koko perheen voimin, madaltuu edullisen kausikortin ja välinepaketin myötä”, iloitsee Marjanen.

Sappeen hiihtokeskus sijaitsee Pälkäneellä Tampereen ja Lahden välimaastossa.

Lapsille ja aloittelijoille uusi aidattu Family Park

Tapahtumakeskus Huipun edustalla olevien lastenrinteiden tilalle tulee alkavalle kaudelle uusi rinnealue Family Park. Aidattu alue käsittää neljä laskettelurinnettä, pulkkamäen ja karusellin. Family Parkissa on kaksi uutta mattohissiä sekä sompahissi. Turvalliset ja helppokäyttöiset mattohissit tekevät laskettelun aloittamisesta entistä helpompaa.

Lyhyempi mattohissi tulee vasta-alkajien Hupsirinteeseen ja pidempi uuden Rossirinteen ja pulkkamäen väliin. Rossirinteessä on kallistetut kurvit, lumikumpuja ja erilaisia virikkeitä. Sompahissin toiselle puolella on uusi Funslope, jonka helpoilla kummuilla ja presseillä pääsee hyppimään ja ottamaan esimakua parkkilaskemisesta. Pitkästä tasaisesta pulkkamäestä saa jokainen vauhtia oman mielensä mukaisesti ja pulkkamäkeen pääsee mattohissillä ylös uusia laskuja varten.

Family Park on tervetullut uutuus, siellä on tilaa kaikille. Jonojen välttämiseksi hissiportit siirtyvät aidatun perhealueen reunoille. Tavallisten hissikorttien lisäksi Family Parkiin pääsee erikseen ostetulla aluelipulla. Alle neljävuotiaille lapsille on vapaa pääsy. Family Parkista laskijan ura etenee luontevasti Alppiseikkailuun ja Perherinteeseen.

- Mainos -
Family Park sijaitse mukavasti rinteiden huipun tuntumassa.

Vain ”99,99” nyt Sappeelta – kausikortti ja vuokravälineet koko kaudeksi

”Vain ysiysi”, ripaus nostalgiaa. ”Nyt ei ole kyseessä muinoin TV:stä tuttu Simo Vaatehuoneelta, vaan Juha Sappeelta ja tämän päivän haastekampanja”, hehkuttaa Marjanen ja jatkaa: ”Nykyaikana vuorovaikutus; verkostot ja sosiaalinen media ovat avainsana myös meidän alalla. Haluamme tuoda hiihtokeskuselämykset säännöllisesti kaikkien ulottuville. Tarvitsemme vastapainoksi isosti innostuneen asiakaspinnan, jotta kampanjamme toteutuu. Tavoite on saada 16 500 kausikorttia myydyksi 15.11.2017 mennessä, se on merkittävä osuus talven kävijämäärästä. Mikäli kampanja ei toteudu, maksua ei peritä.”

Marjasen mukaan ollaan hyvin tavoitevauhdissa, mikäli loka-marraskuun vaihteeseen mennessä saadaan 8000 varausta. Lopullinen toteutuminen selviää kahden viimeisen kampanjaviikon aikana, jolloin varaustahti kiihtyy ja merkittävä osa varauksista tullaan tekemään. Syksyn ennuste lupaa Pälkäneen seudulle aktiivista talvea. Luonnollisesti yöpakkaset ja talvinen keli aktivoivat laskettelijoita ja vauhdittavat varausten tekoa. Sappee haastaa jo kausikorttivarauksen tehneet puolestaan haastamaan muutaman ystävän mukaan, se on kaikkien yhteinen etu!

Kausikortille saa vastinetta hyvillä palveluilla niin rinteessä kuin niiden ulkopuolellakin.

Männistön perhe liputtaa Sappeen puolesta

Espoolaisen Veli-Pekka Männistön perhe suuntaa viikonloppuisin ja lomilla puolisonsa sekä 12- ja 14-vuotiaiden lastensa kanssa Sappeen mökilleen. ”Perjantaisin vain tunti ja kolme varttia ja maisema on muuttunut rauhoittavan talviseksi mökille tullessa. Parhaimpina talvina laskettelupäiviä kertyy kuukauden päivät”, kertoo Männistö.

Sappee on erinomainen paikka lapsille opetella ja harrastaa laskettelua sekä viettää laatuaikaa koko perheen voimalla. Alueen hyvät majoitusvaihtoehdot keskuksen lähellä mahdollistavat kaikille viikonlopun- ja lomien vieton monipuolisessa hiihtokeskus ympäristössä. Markkinointialalla toimiva Männistö on seurannut tyytyväisenä Sappeen palveluiden määrätietoista kehittämistä.

”Kausikorttikampanja on aivan uudenlaista markkinointia. Siinä hyödynnetään sosiaalista mediaa ja joukkoistamista tuoreella tavalla. Kaikki voivat osallistua hyvän viestin jakeluun. Tarjoukseen tarttuneet levittävät omissa porukoissaan sanaa, niin mekin olemme tehneet. Seuraamme innolla netissä olevaa laskuria toteutuneista kausikorttivarauksista”, kertoo Männistö.

Vastuullinen kolmesti palkittu Sappee käyttää lumetukseen EKOenergiaa

Juhlavuoden kunniaksi on hyvä tuulettaa Sappeen ”prenikoista”. Kunniapalkintojen perusteena on aina ollut monipuolisuus ja suunnannäyttäjän leima. Sappee palkittiin Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2012 -palkinnolla. Perusteissa mainittiin myös esimerkillinen ympärivuotiseen toimintaan keskittyminen ja pitkäjännitteinen aktiivinen kehitystyö. Suomen hiihtokeskusyhdistys (SHKY) on valinnut Sappeen vuosina 1996 ja 2010 Vuoden hiihtokeskukseksi.

Esille nousi Sappeen määrätietoinen kehittyminen ja uudet tuoteinnovaatiot. ”Jossain olemme onneksi täysiä nolliakin”, vitsailee Jouko Poukkanen.

Sappeen valaistus toteutetaan ekoenergialla.

”Sappeen Matkailukeskus käyttää kaikissa toiminnoissaan Lappeenrannan energian tuottamaa EKOenergia -ympäristömerkattua sähköä, Metsävoimaa. Sen tuottamiseen käytetään ainoastaan puuteollisuuden sivutuotteena syntyviä puupohjaisia polttoaineita”, Poukkanen kertoo. ”Sappeen hiilijalanjälki on nolla”, komppaa Juha Marjanen. Asiakkaat osaavat todella arvostaa koko Sappeen alueen tehokasta, mutta ympäristöystävällistä toimintaa. EKOenergian käyttö on vastuullinen teko lumisten talvien puolesta. Sappee toimii Protect Our Winters -ilmastoliikkeen yhteistyökumppanina.

Sappeen siisti paikka!            

Sappeen turvallinen ja kotoisa tunnelma sekä asiakkaiden toiveisiin mukautuvat palvelut ovat saaneet tunnustusta kaikilta kohderyhmiltä.

Sappeen hyvin hoidetussa parkissa laskijoiden taidot pääsevät oikeuksiin.

Eri lumilajien koulukunnille löytyy tarkoituksenmukaiset ja hyvin hoidetut suorituspaikat. Sappeen monipuoliset parkit ovat maankuuluja. Keskivaikeat rinteet palvelevat myös ratalaskijoita ja useat helpot leveät rinteet täyttyvät laskettelusta nauttivista perheenjäsenistä. Alueen hyvät palvelut keskittyvät kävelyetäisyydelle hissiverkostosta. Ravintolat, kahvilat ja illanviettopaikat ovat laadukkaita ja siistejä.

Rinteissä riittää hyvää lunta pitkälle kevääseen.

Sappeen alueen rinne- ruokailu- ja tapahtumapaikkoihin sekä majoitus- ja oheispalveluihin voi tutustua mutkattomasti www.sappee.fi -sivujen kautta. Varaa kausikortti ja käynnistä oma, perheen tai ystävien talviseikkailun suunnittelu Sappeelle.

Sappeen lomahuoneistoissa on panostettu viihtyvyyteen.
Sappeelta löytyy myös tiukka after ski -tarjonta sesonkeina.

Vielä on kausikorttien tarjousaikaa jäljellä – varaa ajoissa!

Sappee myy sekä kausikortteja että välinepaketteja koko talveksi 99,99 eurolla. Kausikorttivaraukset on tehtävä 15.11.2017 mennessä. Tarjoushinta toteutuu mikäli varaustavoite 16 500 täyttyy. Välinepaketteja on rajallinen määrä. Tarkemmat tiedot kampanjoista sekä reaaliaikainen laskuri varausten määrästä löytyy Sappeen nettisivuilta:

www.sappee.fi/snowchallenge2017

www.facebook.com/SappeenMatkailukeskus

www.instagram.com/sappeeresort

Teksti MARJA SALOKANGAS Kuvat SAPPEEN MATKAILUKESKUS

 

 

Kommentit

kommenttia