Home » Alppimatkat tuo Go Expo Winteriin tuhdin kohdetarjonnan

Alppimatkat tuo Go Expo Winteriin tuhdin kohdetarjonnan

Laskettelumatkoihin erikoistunut Alppimatkat esittelee merkittäviä kohteitaan Go Expo Winterissä 3.-5.11. yhdessä eri kohteiden oman henkilökunnan kanssa. Pääset messuilla vaihtamaan ajatuksia Kirchbergin, St. Antonin, Zell am Seen, Ischglin ja Val Thorensin väen kanssa Alppimatkojen osastolla 6n50.

Uutuuskohteena Kirchberg Itävallassa

Kirchberg on Kitzbühelin naapurissa, Innsbruckin ja Salzburgin välissä, sijaitseva tunnelmallinen alppikylä. Kirchberg sijaitsee vain 6 km Kitzbühelistä ja niillä on yhteinen hiihtoalue, rinteitä on 179 km ja suurin osa rinteistä on sinisiä ja punaisia.

SkiWelt Wilder Kaiserin hiihtoalue kuuluu Kirchbergin laajaan rinnetarjontaan.

Kirchbergissä on panostettu rinnealueen kehittämiseen erityisesti lumetuksen suhteen, sillä kausi avattiin jo 14.10. ja sitä jatketaan pitkälle huhtikuuhun. Tehokkaan lumetuksen ansiosta esimerkiksi lasten fun parkien toimivuus ja viihtyvyys paranevat. Hissien kapasiteetti paranee entisestään uuden tälle kaudelle avatun 8-hengen tuolihissin myötä.

Kirchberg ja sininen hetki.

Kirchbergin rento tunnelma

Kirchberg ja sen viereiset Brixen im Thalen sekä Westendorfin kylät poikkeavat Kitzbühelin loistokkaasta tunnelmasta hieman rennompina ja edullisempina kohteina. Hintataso on niin hotelleissa kuin ravintoloissakin maltillisempi, mutta silti valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun aina neljän tähden hotelliin asti.

Kirchberg tarjoaa kävijälle pääsyn kaikille Kitzbühel-Kirchberg ja SkiWelt Wilder Kaiser -hiihtoalueille ja myös legendaariselle Streifille, jossa kisataan vuosittainen Hahnenkamm-syöksykisa.

- Mainos -

Kirchbergin kävijän ”must”-kohteet

Laajan ja monipuolisen rinnealueen lisäksi Kirchbergin Bettina Hechenberger nostaa muutamia kohteita, joissa kannattaa pistäytyä.

KochArt-näkymiä.

”Brixen im Thalessa on Alpeniglu-kylä, joka tarjoaa jääbaarin lisäksi myös mahdollisuuden yöpymiseen aistikkaissa igluissa. Ravintoloista voin suositella KochArt-ravintoloita, joissa on erityisesti panostettu paikallisiin raaka-aineisiin sekä resepteihin yhdistettynä huippukokkien luovuuteen. KochArt-tunnus kertoo, että olet oikeassa paikassa”, Hechenberger vinkkaa.

Alpeniglu kannattaa käydä kokemassa Kirchbergissä.

Hän ei malta olla hehkuttamatta hiihdon jälkeistä elämää.

”Itävaltalainen after ski on käsite. Kirchberg, Brixen im Thalen sekä Westendorf tarjoavat maailmanluokan after ski –rientoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Hiihtopäivän päättäminen ei voisi sujua paremmassa tunnelmassa.”

Klassikoiden klassikko: St. Anton

St. Anton ei esittelyjä kaipaa.

Arlbergin St. Anton on tuttu nimi jokaiselle laskettelun harrastajalle. Mahtavat offarit ja rinneverkosto, lumivarmuus, huima after ski –tunnelma sekä kansainvälinen tunnelma houkuttelevat laskijoita vuosi toisensa jälkeen paikalle. Viime kaudella avattu hissiyhteys Lech/Zürs-välillä teki myös entisen hiihtobussin toimettomaksi, joten laskijan hyöty on huomattava niin ajassa kuin hiihtometreissäkin. St. Antonin Wilma Himmelfreundpointer tavattavissa Alppimatkojen osastolla 6n50.

Menevä ja idyllinen Ischgl

Ischgl.

Ischgl tarjoaa lumivarmuutta Silvretta-rinnealueella 2000 metristä ylöspäin. Modernit 44 hissiä vievät laskijat nopeasti ja turvallisesti ylös ja jopa kylässä pääsee liikkumaan maanalaisilla liukuhihnoilla, jotka on tehty laskijoita varten. Ischglissä panostetaan myös erittäin monipuoliseen after ski –elämään. Kylään on tehty viime vuosina mittavia investointeja, joten jos viime vierailusta on vierähtänyt aikaa, kannattaa ehdottomasti käydä päivittämässä tiedot. Ischglin Maritta Jungmann tavattavissa Alppimatkojen osastolla 6n50.

Zell am See ja Val Thorens täydentävät Alppimatkojen rosterin

Zell am See.

Alppimatkat esittelee messuilla myös Zell am See-Kaprunin sekä Val Thorensin keskukset. Mikäli lähdet kauden alussa reissuun, ei näiden keskusten suhteen ole lumipulaa, sillä ne sijaitsevat erittäin korkealla. Val Thorens on itse asiassa Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokylä, 2350 m ja Zell am See-Kapruninkin yläasema on yli 3000 metrissä.

Val Thorens.

Lisätietoa kohteista www.alppimatkat.fi

Kommentit

kommenttia