Home » Haglöfsin uusi ja innovatiivinen L.I.M Z|T-mallisto äärimmäisiin olosuhteisiin

Haglöfsin uusi ja innovatiivinen L.I.M Z|T-mallisto äärimmäisiin olosuhteisiin

Erottuvasta musta-punaisesta värityksestään helposti tunnistettava L.I.M Z|T -mallisto pohjautuu Haglöfsin suosittuun ja minimalistiseen L.I.M-tuotefilosofiaan (less is more), mutta pureutuu vielä perusteellisemmin eri vaatekerrosten väliseen yhteispeliin luoden yhä paremmin suojaavan ja hengittävän kokonaisuuden.

Mallisto on ensisijaisesti tarkoitettu äärimmäisiin olosuhteisiin ulkoilijoille, jotka vaativat varusteilta pitkäkestoista ja maksimaalista suorituskykyä.

L.I.M Z|T-malliston jokainen tuote on ulkoilun ammattilaisten suunnittelema ja testaama. Tuotteet pitävät käyttäjänsä toimintakykyisenä koko pitkän päivän, oli käyttäjä sitten liikkumassa aktiivisesti tai pitämässä taukoa. EDGE:n pääasiallisen kohderyhmän kannalta mallisto on erittäin kiinnostava esimerkiksi vapaalaskun ja touringin kannalta. Teknologisten innovaatioiden ansiosta mallisto tuottaa 30% vähemmän kosteutta perinteisiin ratkaisuihin verrattuna, tarjoten silti tasaisen lämmittävyyden ja mukavuuden aktiivisuudesta ja ulkoisesta lämpötilasta riippumatta.

”Kun Haglöfs esitteli ensimmäisen kerran L.I.M-sarjan yli 20 vuotta sitten, se haastoi yleisen käsityksen teknisten retkivarusteiden keveydestä. L.I.M Z|T-malliston kohdalla palasimme suunnittelupöydän ääreen miettimään, miten voimme parantaa jotain, joka toimii jo hyvin. Oivalsimme, että oli tullut aika siirtyä eteenpäin kolmikerros-ajattelusta ja laajentaa monipuolisempaan, täysin synkronoituun kerrosjärjestelmään”, Haglöfin suunnittelujohtaja Annsofie Jakobsson kuvailee.

Nerokkaan kaksinkertaisen välikerrosjärjestelmänsä ansiosta L.I.M Z|T sitoo lämpöenergian kerroksiin ja tuulettaa samalla kosteuden pois. Tämä takaa mukavuuden laajalla lämpötila-alueella ja eri rasitustasoilla.

- Mainos -

Kun Haglöfs kehittää uusia tuotteita, olennaista on tuotteiden toimiminen tositilanteessa. Siksi L.I.M Z|T-mallisto on käynyt läpi NOE-V testausohjelman.

Testaamiseen ovat osallistuneet tutkijat, suunnittelijat sekä Haglöfsin ammattimaiset tuotetestaajat. Kokeneet yhteistyökumppanit, kuten tutkimusmatkailijat ja vuoristo-oppaat vertasivat L.I.M Z|T -mallistoa suosikkivarusteisiinsa, ja tulokset vakuuttivat: kosteutta muodostuu merkittävästi vähemmän myös tosielämän testeissä, mutta lämpö ja käyttömukavuus säilyvät tasaisina myös olosuhteiden rajusti vaihdellessa.

Arvostan sitä, että L.I.M Z|T tarjoaa sekä kuorikerrokselta haluamaani kestävyyttä ja suojaa että myös hengittävyyttä, jota tarvitsen liikkuessani nopeasti ankarissa vuoristo-olosuhteissa ”, tuotesarjan kehittelyyn osallistunut vuorikiipeilijä Maria Granberg kommentoi.

Jokainen L.I.M Z|T-malliston tuote on kevyt, kestävä ja suorituskykyinen. Tuotteet tarjoavat erinomaista toimivuutta itsenäisesti, mutta juuri niiden yhdistäminen nostaa tehokkaimmat ominaisuudet esiin.

Suomessa sarjan tuotteita löytyy muun muassa Scandinavia Outdoorista. KATSO KAUPPA.

Lisäksi mallistoa myy tietenkin Haglöfsin oma nettikauppa.

Alla esimerkkejä malliston tuotteista, katso koko mallisto Haglöfsin nettikaupasta ja sivuilta. Mallistosta löytyy sekä miesten että naisten mallit kaikista tuotteista.

L.I.M Z | T Mtn GTX PRO -takki tarjoaa suojakerroksen, joka optimoi suorituskyvyn ja suojan ulkoa tulevalta kosteudelta ja kylmältä. Joustavasta GORE-TEX PRO Shell -materiaalista valmistettu takki on äärimmäisen kestävä ja suojaa sekä tuulelta että sateelta, mutta on silti erittäin hengittävä mukavuuden takaamiseksi. Erityisesti vuorikiipeilyyn suunnitellun takin huppu on yhteensopiva kypärän kanssa, siinä on kiipeilyvaljaille sovitetut paneelit ja erittäin suuret, helppokäyttöiset vetoketjuvetimet sekä pidempi takahelma.
L.I.M Z|T Down -takki vie säänkestävän eristyksen arktiselle tasolle. Vettähylkivä untuva ja erittäin lämmönjohtokykyinen grafeeni tarjoavat vertaansa vailla olevaa suojaa ja eristyskykyä. H DOWN Platinum -untuvan on testeissä todistettu kestävän suoran altistumisen vedelle kokonaisen viikon ajan (10 000 minuuttia). Tämä tekee takista käytännöllisemmän, luotettavamman ja suorituskykyisemmän pitkässäkin käytössä. Näiden kahden materiaalin koostumuksen ansiosta tämä takki on paljon hengittävämpi kuin mikään vastaava eristyskerros.
L.I.M Z|T-aluskerros on optimoitu siirtämään kosteutta pois iholta, kuivumaan nopeasti ja tarjoamaan hyvän lämmittävyyden suhteessa painoon. Minimalistiset tuotteet on valmistettu teknisestä Polartec® Power Grid® -materiaalista ja lämmittävyys on varmistettu lämpöpaneeleilla.

Tupla välikerros

L.I.M Z|T Mid Sync 1 -takki ja Mid Sync 2 -takki ovat kerrospukeutumissysteemin sisäinen moottori. Tuotteita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä, jolloin niiden suorituskyky on parhaimmillaan.

L.I.M Z|T Mid Sync 1 Hood on ulompi välikerros. Se tarjoaa suojaa, lämmittävyyttä ja erittäin hyvän hengittävyyden kovalla sykkeellä kuljettaessa. Polartec® Power AirTM ja Power Dry® -materiaaleista valmistetussa takissa on kulutusta kestävä pintarakenne ja hengittävä rakenne.
Mid Sync 2 on sisempi välikerros, joka mukautuu olosuhteisiin ja toiminnan rasittavuuteen. Polartec® Alpha®-, Power AirTM ja Power Dry®-materiaaleista valmistetussa takissa on lämmittävät paneelit ja avoin rakenne hengittävyyden parantamiseksi

Housut

L.I.M Z|T Shell GTX PRO -housut on suunniteltu intensiiviseen pohjoismaiseen vuoristokiipeilyyn ankarissa olosuhteissa. Joustavasta GORE-TEX PRO Shell -materiaalista valmistetut housut ovat erittäin kestävät ja repäisylujat, mutta samalla joustavat, hengittävät ja mukavat. Täyspitkät sivuvetoketjut antavat runsaasti vaihtoehtoja lämpötilan säätämiseen, ja paneelit on sovitettu kiipeilyvaljaille. Housuissa on tilavat taskut, muotoillut polvet ja takapuoli sekä mukavuutta lisäävä saumaton haarakiila.
Erittäin kevyet ja säädettävät L.I.M Z|T-housut on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn ja vaihtelevaan säähän. Housuissa on vahvistukset kaikissa oikeissa paikoissa ja neljä tilava taskua.

Kommentit

kommenttia