Home » Pusu Kelo & Tierbmes

Pusu Kelo & Tierbmes

Laskukeskuksissa on aikojen saatossa totuttu kirkkaan värisiin suksiin, lasketteluasuihin ja persooniin. Ei siis ihme, että Puuppolan Suksen, Pusun, valmistamat sivakat kääntävät katseita upeilla puuviiluviimeistelyillään ja lakkapinnoillaan. 

Voisi väittää, ettei Pusuja hienompia laskuvälineitä markkinoilta löydy. Puussa on materiaalina jotain taikaa, mitä muovi ja hiilikuituviimeistelyt eivät saavuta. Vapaalaskija Jani Johansénin sanoin Pusut ovat käsityön taidonnäyte – arvokappaleet, joiden laskettavuus ja leikkisyys ovat loistavia. Sama tarina tuntuu välittyvän kaikkien Pusuilla laskeneiden huulilta.

Pusu Kelo 

Kelo on hauska rinnesuksi, vauhtia kestävä ja kiertojäykkä. Vyötäröä on 84 mm ja kääntösädettä 16 metriä. Ydin on 100 % FSC -sertifioitua saarnia. Sidewall-kumi on jätetty pois. Puusuksen käsittely on perinteitä kunnioittavaa pellavaöljy-tervaseosta. 749 euroa. 

Pusu Tierbmes 

Suksi on kehitetty yhteistyössä vapaalaskija Jani Johansénin kanssa. Vyötäröltään 96-millinen suksi on mukava skinnailtava. Keulan muotoilu tekee käännökseen lähdöstä vaivatonta ja loivasti nouseva kärki kelluttaa hyvin. Siteen alta jämäkkä suksi tarjoaa vauhtikestävyyttä ja tukea laskijalle. Verrattain lyhyt jalkavuus tuo kimmoisuutta ja kaventuva perä estää kannan takertumista käännöksessä. Vaikka suksen kärki ja kanta on pidetty kevyenä, on suksi kuitenkin suunniteltu grammojen hiomisen sijaan laskuominaisuudet edellä.

Lue lisää Pusun suksista TÄSTÄ ja TÄSTÄ

- Mainos -

Teksti: Toimitus

Kommentit

kommenttia