Home » Vuokatin SnowPark uudessa kuosissa

Vuokatin SnowPark uudessa kuosissa

Vuokatti on yhteistyössä Schneesternin kanssa rakentanut Vuokattiin yhden Suomen parhaimmista SnowParkeista. Ensi talvena Vuokatissa järjestetään European Youth Olympic Festival EYOF2021. 

Yhteistyö Schneesternin kanssa jatkuu myös ensi talvena, kun Vuokattiin tehdään kisojen vaatimat Slopestyle ja Big Air suorituspaikat. Uudessa Vuokatin SnowParkissa on uusi Kids Slopestyle rinne, joka on saanut inspiraation olympialaisista. Tämä rinne sopii hyvin koko perheelle ja jokaiselle löytyy parkista omalle tasolle sopivaa, uutta ja hauskaa kokeiltavaa.

Vuokatissa on myös uusi Freestyle Park, joka on vajaan kilometrin mittainen ja siinä mahdollista tehdä jopa 13 temppua yhden laskun aikana. Kesän aikana koko rinne on suoristettu, asennettu uudet valot ja automaattinen lumetuslinja. Keskellä rinnettä olevat Big Air hyppyrit ovat 12 m ja 14 m kokoisia. 

19/20 kaudelle Vuokattiin on hankittu myös yhteensä 14 uuttaa pressiä / reiliä Schneesterniltä. Vuokatti on yksi kolmesta SkiOne.fi -keskuksesta. Myös kahdessa muussa yhtiön keskuksessa, Tahkonrinteillä sekä Kasurilan hiihtokeskuksessa on nähty Schneesternin ammattilaisia parkkeja muokkaamassa. 

IG @vuokattisnowpark

- Mainos -

 FB www.facebook.com/vuokattisnowpark

Kuvat: Antti Harju

Kommentit

kommenttia